Informaţii clienţi
Search Site

Lucian Nan, 32 ani, -15 Kg

Când eram în liceu aveam 70 kg. De atunci am crescut puţin câte puţin în greutate şi de fiecare dată când mă cântăream, vedeam că eu cresc şi nu ştiam ce să fac să slăbesc la loc. Ajunsesem pe la 85 kg, deşi mai ţineam câte-o cură de slăbire din când în când, dar total ineficient. Prietenii îmi spuneau că sunt OK, arăt bine şi nu am nevoie de slăbire, însă eu eram fixat pe acea greutate de 70 kg. Despre curele mele de slăbire... erau ţinute prin înfometare şi am slăbit câteva kilograme, dar ulterior am pus mai multe. Nu făceam altceva decât să reduc cantitatea de mâncare. De cele mai multe ori renunţam complet la o masă. Nici nu ştiam cât rău făceam organismului meu. Eu slăbeam, însă d-abia când am întâlnit Herbalife am realizat că eu de fapt nu mai dădeam suficientă proteină organismului, acesta îşi lua proteina din muşchi, îmi scădea masa musculară, iar aceasta este şi cea mai grea pe cântar. Practic eu am slăbit din masa musculară şi rămăsesem cu o mare parte de grăsime pe mine. Ajunsesem să nu mai pot să dorm noaptea, însă ziua la serviciu îmi puneam o documentaţie pe monitor ca să pot să adorm câteva minute, deoarece nu mai îmi puteam ţine ochii deschişi, iar la 25 de ani nu consider că e normal să ai astfel de probleme de energie.

Într-o zi m-a contactat un fost coleg de serviciu oferindu-mi o evaluare de alimentaţie. Am fost programat după vreo lună la această evaluare, unde am constatat ca aveam dreptate cu "fixul" meu de 70 kg, am realizat câte prostii mâncam şi faptul că eu adormeam adesea la serviciu şi nu aveam suficientă energie era din cauza alimentaţiei mele de până atunci. Poza consultantului care era în faţa mea m-a convins că nu vorbeşte prostii când îmi spune despre produsele respective şi am decis să încep un program. Încă din primele zile n-am mai simţit nevoia să dorm la serviciu, adormeam seara mult mai uşor, nu mai aveam căderi de energie şi în 5 luni am slăbit 15 kg fără să-mi fie foame. Acum mă simt mult mai bine şi s-a dus şi fixul de 70 kg pentru că acum practic deţin controlul greutăţii.

Ce vrei să faci mai departe?


Vârsta persoanei este vârsta actuală. Datele din această pagină sunt actualizate frecvent.


Înapoi sus

Mobilpay IPv6 Viziteaza magazinul Nutrienti.Eu - Produse Herbalife pe ShopMania Compara-pret.ro - Portal romanesc de comparatii de preturi