Informaţii clienţi
Search Site

Livrarea comenzilor Herbalife

Livrarea comenzilor de produse Herbalife se face doar pe teritoriul României.
Expedierea se face în zilele lucratoare (luni-vineri, cu excepția sărbatorilor legale).

Pentru comenzile cu plata livrării de către Nutrienti.Eu (atunci când se alege metoda de livrare gratuită), livrarea produselor se face astfel:

  1. Dacă la metodele de plată, se alege Plata la livrare:
    • în cazul în care nu sunt km suplimentari, prin curier rapid, livrarea făcându-se direct la adresa menţionată, în cel mai scurt timp posibil*.
    • în cazul în care valoarea km suplimentari la curier depăşesc 50% din valoarea curierului fără km suplimementari, livrarea se face prin Poşta Română, conform politicilor acesteia. Durată estimată: 3-7 zile lucrătoare.
  2. Dacă se alege o altă metodă de plată (decât Plata la livrare):
    • în cazul în care sunt disponibile toate produsele în depozitul Herbalife Nutrition (și sunt foarte rare cazurile în care lipsește vreun produs), livrarea va fi făcută din depozit, de către Herbalife Nutrition, prin curier rapid*, iar transportul va fi gratuit (pentru client) oriunde în țară.
    • în cazul în care nu sunt disponibile toate produsele în depozitul Herbalife Nutrition, se aplică regulile de la punctul 1.

Pentru comenzile cu plata livrării de către client, livrarea se face conform metodei de livrare aleasă.

* Durată estimată pentru livrarea prin curier rapid: 1-3 zile lucrătoare, dar poate fi influențată de vreme și trafic sau evenimente precum Black Friday.

Dacă metoda de livrare nu va fi disponibilă, vă vom contacta pentru a alege cea mai bună soluție. De asemenea, aveți posibilitatea anulării comenzii în orice moment.

Livrarea gratuită se aplică atunci când valoarea produselor din coş, cu excepţia celor din categoria Accesorii, este de cel puţin 100 lei.

Înapoi sus