Informaţii clienţi
Search Site

Contactează-ne

Date de Identificare

Nume: NAN C. LUCIAN "CONSULTING" ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ
Nr. înreg. la Registrul Comerţului: F29/733/2010
CUI: 26850382

Adresa: Aleea Arnăuţi, nr. 1, Bl. 60, Sc. A, Et. 3, Ap. 13, Ploieşti, Prahova, 100285
Telefon: 0721.045.244
E-mail: email

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor persoanelor care doresc să ia legătura cu noi pentru a ne pune întrebări despre site, produse Herbalife, comenzi, plăţi, sau orice altceva care are legătură cu noi, am pus la dispoziţia vizitatorilor Nutrienti.Eu o serie de modalităţi de contact:

Telefon - cea mai eficientă cale.

Răspunsurile la întrăbări sunt aflate imediat.

Vânzări (informații produse & consultanţă):
Peroana de contact: Loredana
Telefon: 0728.440.844

Tehnic (procesare comenzi online & situaţii legate de site):
Peroana de contact: Lucian
Telefon: 0721.045.244

Email - cea mai explicită cale.

Dacă doreşti să ne trimiţi întrebări despre anumite lucruri care trebuie să fie explicate în detaliu sau care necesită consultarea de către noi a unei alte resurse aflate pe internet (pagină web, film etc.), aceasta este cea mai bună modalitate. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Click aici pentru a ne contacta prin email.

Chat - cea mai rapidă cale.

Nu există nimic mai rapid decât un click pe caseta de jos din dreapta. Astfel puteţi lua legătura cu noi. Această metodă ar putea fi considerată cea mai optimă, deoarece se află între telefon şi email. Adică, dacă este cazul, se pot furniza toate datele care ar putea fi furnizate prin email, iar răspunsul poate fi aflat foarte rapid.
În mare parte din timp suntem online, aşa că această opţiune este în mare parte din timp disponibilă. În caz contrar, lăsaţi-ne un mesaj împreună cu numele şi numărul de telefon şi vă vom contacta noi.

Înapoi sus