Informaţii clienţi
Search Site

Politica de confidenţialitate

Nutrienti.Eu se angajează să nu transmită datele utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionare a site-ului şi a ofertelor acestuia.

Vom reţine datele personale şi le vom folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe acest site, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite. Nutrienti.Eu poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, şi poate trimite felicitări sau alte mesaje speciale.

Nutrienti.Eu nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Nutrienti.Eu poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul Nutrienti.Eu, se pot dezabona utilizând linkul din încheierea newsletterulului primit prin email.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face prin Mobilpay, iar Nutrienti.Eu nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Pentru informaţii complete referitoare la politica de confidenţialitate, vizitaţi şi Politica de confidenţialitate Cookie-uri .

Înapoi sus

Mobilpay IPv6 Viziteaza site-ul Nutrienti.Eu - Produse Herbalife pe ShopMania Compara-pret.ro - Portal romanesc de comparatii de preturi