Informaţii clienţi
Search Site

Politica de confidenţialitate

Nutrienti.Eu (NAN C. LUCIAN CONSULTING I.F.) cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Nutrienti.Eu se angajează să nu transmită datele utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilit cu clienţii săi, precum şi în scopul livrării produselor comandate şi a contactării pentru a raspunde la întrebările solicitate.

În toate țările membre ale Uniunii Europene (UE), începând cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date, cunoscut şi sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).

GDPR întăreşte vechea legislaţie şi o uniformizează la nivelul tuturor ţărilor din UE. În România, există în prezent Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora, ale cărei prevederi au fost aplicate deja de Nutrienti.Eu. În documentele contractuale, trimiterile la Legea 677/2001 sunt înlocuite cu menţiuni privind GDPR.

Ce facem cu privire la datele dumneavoastră personale
1) Vă respectăm confidențialitatea și opțiunile.
2) Ne asigurăm că securitatea și confidențialitatea sunt încorporate în tot ceea ce facem.
3) Nu vă vom oferi sau vinde datele.
4) Lucrăm numai cu parteneri de încredere, pentru a ne asigura că vă păstrăm datele în siguranță și vă oferim cele mai bune servicii.
5) Suntem transparenți în ceea ce privește modul în care vă folosim datele dumneavoastră.
6) Vă trimitem comunicări de marketing numai după ce ne solicitați. Oricând vă puteți schimba decizia.
7) Folosim datele dumneavoastră doar în scopurile pentru care acceptați în prealabil să fie folosite.
8) Vă respectăm drepturile și încercăm întotdeauna să vă satisfacem cererile cât mai eficient posibil, în conformitate cu responsabilitățile noastre juridice și operaționale.

Pentru mai multe informații despre practicile noastre privind confidențialitatea, mai jos stabilim tipurile de date personale pe care le-am putea primi direct de la dumneavoastră sau din interacțiunile dumneavoastră cu noi, cum le putem folosi, cu cine le putem împărtăși, cum le protejăm și le păstrăm în siguranță precum și drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale. Bineînțeles că toate situațiile ar putea să nu vi se aplice. Această politică de confidențialitate vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor situațiilor posibile în care am putea interacționa împreună.

Cu cât interacționați mai mult cu noi, cu atât mai mult ne permiteți să vă cunoaștem și cu atât mai mult vă putem oferi servicii personalizate.

Atunci când ne transmiteți datele personale nouă sau când colectăm date personale despre dumneavoastră, le vom folosi în conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si a Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de la secțiunea Contact.

1. Cine este Nutrienti.Eu?
2. Ce sunt datele cu caracter personal?
3. Ce înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal?
4. Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim?
5. Realizarea de profiluri
6. Cine ar putea avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
7. Unde stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal?
8. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?
9. Sunt securizate datele dumneavoastră cu caracter personal?
10. Drepturile și alegerile dumneavoastră
11. Terți cărora le trimitem datele personale în vederea îndeplinirii cerințelor dvs.
12. Contact

1. Cine este Nutrienti.Eu?

Nutrienti.Eu (NAN C. LUCIAN CONSULTING I.F.) a fost înființat în 2010. Suntem o mică afacere de familie care se ocupă cu distribuția de produse Herbalife și consultanță în utilizarea corectă a produselor.

2. Ce sunt datele cu caracter personal?

"Datele personale" sunt reprezentate de orice informație prin care puteți fi identificat/tă. Acestea includ lucruri precum numele, numărul de telefon, e-mail-ul, adresa poștală, numele de utilizator, date de localizare, un identificator online, adresa IP şi/sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră, precum și informațiile din modulele cookie, unul sau mai multe elemente specifice identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc. așa cum sunt reglementate prin Regulamentul General de Protecția Datelor care are ca scop de a proteja toți cetățenii UE de confidențialitatea și încălcarea datelor.

3. Ce înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal?

Orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere (inclusiv către terți), diseminare sau punere la dispoziție în orice alt mod, alăturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

4. Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim?

Cum colectăm sau primim datele?

Colectăm date de la dumneavoastră prin intermediul site-ului web, formularelor, comenzilor. Datele ni le furnizați direct atunci când creați un cont, când ne contactați, când cumpărați de pe site-ul nostru, și le preluăm indirect din cookie-uri, pentru a înțelege cum folosiți site-ul și pentru a vă afișa datele relevante.

Pentru ce colectăm date?

  • Pentru îndeplinirea termenilor contractuali (de exemplu: pentru a procesa comenzile și pentru a vă livra produsele comandate);
  • Pentru a vă oferi răspuns solicitărilor (de exemplu: răspuns la o întrebare trimisă prin formularul de contact);
  • Pentru a vă trimite informări periodice (în cazul în care solicitați expres acest lucru);
  • Pentru a respecta cerințele legale (precum facturarea).

În funcție de scopul pentru care sunt utilizate datele, fundamental legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră poate fi:

  • Consimțământul dumneavoastră;
  • Interesul nostru legitim, care ar putea fi:
    • Îmbunătățirea serviciilor noastre: mai exact, interesele noastre de afaceri pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să ne îmbunătățim serviciile și site-ul pentru beneficiul clienților noștri;
    • Prevenirea fraudei: pentru a ne asigura că plata este completă și fără comiterea unor fraude;
    • Securizarea instrumentelor noastre: păstrarea în siguranță a site-ului utilizat de dumneavoastră și asigurarea faptului că funcționează corect și că se îmbunătățește continuu.
  • Îndeplinirea unui contract: mai exact pentru a efectua serviciile pe care le solicitați de la noi;
  • Motive legale în care prelucrarea de date este cerută de lege

Prezentarea generală a informațiilor privind interacțiunile cu noi și consecințele acestora asupra datelor dumneavoastră

Interacţiune Ce date personale putem
primi de la dvs. direct sau
care rezultă din interacțiunea
dvs. cu noi?
Cum și de ce am putea utiliza datele dvs.? Care este fundamentul legal în baza
căruia putem colecta date
de la dvs.?
Crearea și menținerea unui cont. Informațiile colectate în timpul creării unui cont pe site-ul Nutrienti.Eu, prin intermediul unui login în magazin. În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:
  • Nume și prenume;
  • Adresă de email;
  • Adrese poștale;
  • Număr de telefon;
  • Data nașterii;
  • Sex;
  • Numele de utilizator;
  • Descrierea sau preferințele personale.
Pentru:
  • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat aceasta), care pot fi adaptate la "profilul dvs." (adică pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și preferințele dvs.);
  • Gestionarea oricărei promoții în care alegeți să participați;
  • A răspunde la întrebările dumneavoastră și a interacționa în alte moduri cu dvs.;
  • Monitorizarea și îmbunătățirea site-ului web;
  • Executarea de analize sau colecționarea de statistici;
  • A ne securiza site-ul web și a vă proteja împotriva fraudei; Acestea sunt bazate pe interesul legitim.
  • Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016;
  • Consimțământ: pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct, sau pentru a completa un sondaj;
  • Interes legitim: pentru a ne asigura că site-ul web rămâne sigur, pentru a îl proteja împotriva fraudei și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să ne îmbunătățim serviciile.
Newsletter și abonament la informații de tip comercial Adresa de e-mail. Pentru:
  • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat) care pot fi adaptate "profilului" dumneavoastră pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și a preferințelor dumneavoastră; Acestea sunt bazate pe consimțământ.
  • Executarea de analize sau colectarea de statistici. Aceasta este bazată pe interesul legitim.
  • Menținerea unei liste de suprimare actualizată dacă ați cerut să nu fiți contactat. Aceasta se bazează pe fundamentul legal.
  • Consimțământ: pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct;
  • Interes legitim: pentru a adapta comunicările noastre de marketing, înțelege eficiența acestora și a ne asigura că beneficiați de cea mai relevantă experiență; pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să ne îmbunătățim serviciile.
  • Fundament legal: pentru a vă menține detaliile pe o listă de suprimare dacă ne-ați cerut să nu vă mai trimitem niciun fel de marketing direct.
Navigarea online. Informațiile colectate prin cookie-uri* sau tehnologii similare ca parte a navigării pe site-ul Nutrienti.Eu.
* Cookie-urile sunt fișiere text mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră (computer, tabletă sau mobil) atunci când vă aflați pe Internet, inclusiv pe site-ul Nutrienti.Eu.
În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include: adresa de email, nume și prenume. Utilizăm cookie-uri, dacă este cazul, împreună cu alte date personale pe care le-ați împărtășit deja cu noi (cum ar fi achizițiile anterioare sau dacă v-ați înscris la newsletter-ul nostru de e-mail) în următoarele scopuri:
  • Pentru a permite buna funcționare a site-ului:
    • afișarea corectă a conținutului; crearea și reținerea datelor dumneavoastră de autentificare;
    • personalizarea interfeței, cum ar fi moneda;
    • parametrii atașați dispozitivului dvs., inclusiv rezoluția ecranului, etc.
  • Pentru a ne asigura că site-ul este sigur și securizat și că vă protejează împotriva fraudei sau a utilizării incorecte a site-ului;
  • Pentru a colecta statistici: pentru a evita înregistrarea de două ori a vizitatorilor, pentru a cunoaște reacția utilizatorilor la campaniile noastre publicitare, pentru a ne îmbunătăți ofertele, pentru a ști cum ați descoperit site-ul web. Acestea se bazează pe interesul legitim.
  • Pentru a furniza publicitate comportamentală online: pentru a vă afișa reclame on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior; pentru a vă afișa anunțuri și conținut pe platformele sociale;
  • Pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră: să vă trimitem recomandări, marketing sau conținut bazat pe profilul și interesele dvs.; pentru a afișa site-ul nostru într-un mod adaptat cum ar fi cookie-urile personalizate pentru interfața cu utilizatorul (adică parametrii atașați la dispozitivul dvs., inclusiv rezoluția ecranului, preferința pentru fonturi etc.); pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului). Acestea se bazează pe consimțământ.
  • Consimțământ: pentru toate celelalte cookie-uri;
  • Interes legitim: pentru a ne asigura că vă oferim un site web, publicitate și comunicații care funcționează corespunzător și care se îmbunătățesc continuu; pentru cookie-uri care sunt:
    • esențiale pentru funcționarea site-ului web;
    • și pentru a le păstra în deplină siguranță.
Cereri. Informațiile colectate atunci când puneți întrebări (de exemplu, prin intermediul formularului de contact) referitoare la produsele noastre și caracteristicile acestora. Aceste date pot include: nume și prenume, adresa de e-mail, telefon, alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră în legătură cu întrebarea dumneavoastră (care pot include date cu caracter personal).
  • Pentru a putea răspunde întrebărilor dvs. Acestea au ca fundament consimțământul.
  • În scopuri statistice. Aceasta are la bază interesul legitim.
  • Consimțământ: pentru a da curs solicitărilor și întrebărilor dumneavoastră;
  • Interes legitim: pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările clienților noștri și, prin urmare, să ne îmbunătățim serviciile.

5. Realizarea de profiluri

Atunci când trimitem sau afișăm comunicări sau conținut personalizat, putem folosi anumite tehnici calificate drept "profilare" (adică orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal constând în utilizarea acestor date pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau intui aspecte referitoare la preferințele, interesele, situația economică, comportamentul, locația, sănătatea, situația financiară sau deplasările personale ale respectivei persoane fizice). Aceasta înseamnă că putem colecta date personale despre dumneavoastră în diferitele situații (trimitere newslettere, retargetarea cu mesaje publicitare a vizitatorilor care au accesat site-ul Nutrienti.Eu, gruparea la nivel de interese web a celor care intră pe site-ul Nutrienti.Eu și folosirea acestor informații în scopuri de marketing) menționate în tabelul de mai sus. Centralizăm aceste date și le analizăm pentru a evalua și a anticipa preferințele și / sau interesele dumneavoastră personale.

Pe baza analizei noastre, trimitem sau afișăm comunicări și / sau conținut adaptat intereselor / nevoilor dvs.

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor pentru "profilare" în anumite circumstanțe. Consultați secțiunea "Drepturile și alegerile dumneavoastră" de mai jos.

6. Cine ar putea avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele dumneavoastră personale pot fi prelucrate în numele nostru de către furnizorii noștri de încredere.

Ne bazăm pe terțe părți de încredere pentru a efectua o serie de operațiuni de afaceri în numele nostru. Noi le vom oferi doar informațiile de care au nevoie pentru a efectua serviciul și solicităm ca aceștia să nu utilizeze datele dumneavoastră personale în niciun alt scop. Întotdeauna vom depune toate eforturile necesare pentru a ne asigura că toate părțile terțe cu care lucrăm vă vor păstra datele personale securizate. De exemplu, putem încredința serviciile care necesită prelucrarea datelor dumneavoastră personale:

  • Terților care ne ajută în furnizarea de servicii digitale cum ar fi gestionarea paginilor Nutrienti.Eu de pe site-urile de socializare, gestionarea identității, evaluări și recenzii, analiza web și motoare de căutare;
  • În scopuri de publicitate, marketing, digital și social pentru a ne ajuta să furnizăm publicitate, marketing și campanii publicitare, să analizăm eficacitatea acestora și să vă gestionăm datele de contact și întrebările;
  • Terților care se ocupă cu livrarea coletelor şi a plicurilor, precum serviciile de curierat şi cele poştale;
  • Terților care se ocupă de procesarea de carduri bancare, atunci când alegeţi să plătiţi produsele cu cardul;
  • Terților care ne ajută și ne ajută să furnizăm servicii IT, cum ar fi furnizorii de platforme, servicii de hosting, precum și software-ul și aplicațiile noastre care pot conține date despre dumneavoastră (astfel de servicii ar putea implica uneori accesul la date pentru îndeplinirea sarcinilor cerute);
  • Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege;
  • O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare.

7. Unde stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele dumneavoastră sunt stocate într-o țară situată în Spațiul Economic European ("SEE").

Acestea pot fi transferate către furnizori care lucrează pentru noi așa cum este detaliat mai sus. Unii dintre aceștia sunt situați în afara Spațiului Economic European, respectiv US (în baza Scutului de Confidențialitate existent între Uniunea Europeana și Statele Unite ale Americii). Transferul acestor date se face numai într-un mod securizat și în conformitate cu reglementările aplicabile.

Dacă vom transfera datele dumneavoastră către țări care nu asigura un nivel adecvat de protecție pentru datele personale transmise, ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că terții cărora le sunt transferate respectă termenii și condițiile stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include controlul direct al standardelor aplicate de aceste părți terțe ca element de protecție și securizare a datelor și / sau executarea unor acorduri corespunzătoare (de exemplu, clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene). În cazul în care un astfel de transfer se va face, veți fi înștiințați despre transfer și despre beneficiarii transferurilor (terțele părți).

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de la secțiunea Contact.

8. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege. Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

  • Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale;
  • În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
  • În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs., dar nu mai mult de 3 ani de la ultima corespondență trimisă;
  • În cazul în care creați un cont, păstrăm datele dumneavoastră personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu site-urile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate pentru acest scop vor fi șterse la 5 ani după ultima interacțiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login în contul dumneavoastră);
  • În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing direct, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem;
  • În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentală online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră și pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului), vor fi păstrate pentru o perioada de maxim 1 an de la colectarea acestora, în baza consimțământului dumneavoastră.

Putem păstra anumite date cu caracter personal pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare, precum și pentru a ne permite să ne gestionăm drepturile (de exemplu, pentru a ne susține afirmațiile în cadrul instanțelor de judecată) sau în scopuri statistice sau istorice.

Atunci când nu mai trebuie să folosim datele dumneavoastră personale, acestea sunt eliminate din sistemele și înregistrările noastre sunt anonimizate, astfel încât să nu mai puteți fi identificat cu ajutorul acestora.

9. Sunt securizate datele dumneavoastră cu caracter personal?

Ne obligăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile necesare și rezonabile în sensul respectării legislației. De asemenea, ne obligăm ca părțile terțe implicate în această activitate, care vă gestionează datele personale să respecte legislația în vigoare.

Vom respecta prevederile legale, în sensul de a proteja datele personale și după ce primim aceste date cu caracter personal, folosim proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

Site-ul conține legături către site-urile web ale partenerilor noștri. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

10. Drepturile și alegerile dumneavoastră

Nutrienti.Eu respectă dreptul dumneavoastră la confidențialitate. Este important să vă controlați datele personale. Aveți următoarele drepturi:

Dreptul la informare: dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea şi protejarea datelor cu caracter personal de către Nutrienti.Eu. Acesta este scopul informațiilor incluse în această politică.

Dreptul de acces la date: dreptul de a obține de la Nutrienti.Eu confirmarea faptului ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de către acesta.

Dreptul la rectificare: dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete.
Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de la secțiunea Contact. Dacă aveți un cont, poate fi mai ușor să vă corectați propriile date prin intermediul funcției "Contul meu".

Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obține, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale, ștergerea datelor cu caracter personal.

Dreptul de a vă opune marketing-ului direct, inclusiv profilarea: vă puteți dezabona sau renunța la comunicarea noastră de marketing direct în orice moment.
Este mai ușor să faceți acest lucru dând clic pe linkul "dezabonare" în orice e-mail de marketing pe care vi-l trimitem. În caz contrar, ne puteți contacta utilizând informațiile de contact de la secțiunea Contact.
Dacă doriți să vă opuneți oricărei activități de profilare, vă rugăm să blocați cookie-urile de marketing.

Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment pentru prelucrarea datelor pe baza consimțământului: vă puteți retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Consultați tabelul introdus în secțiunea "Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim", în special coloana "Care este fundamentul nostru juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră" pentru a identifica cazurile în care prelucrarea se bazează pe consimțământ.

Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Nutrienti.Eu către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale.

Dreptul la restricționarea prelucrării: dreptul de a obține, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioară a acestora.

Dreptul de a dezactiva Cookies: în afară de dreptul de a retrage consimțământul pentru cookie-urile în legătură cu care consimțământul a fost necesar, aveți dreptul să dezactivați modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți să le ajustați modificând setările browser-ului.
Multe module cookie sunt folosite pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale site-ului nostru.
Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate cookie-urile stabilite de site-ul nostru (care vă pot împiedica să utilizați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri, puteți proceda prin setările browser-ului. Funcția Ajutor din browser-ul dumneavoastră vă va spune cum. Pentru mai multe informații, consultați www.aboutcookies.org;
Pentru detalii complete despre ce cookie-uri stocăm, pentru ce anume şi cum le puțeti dezactiva, vă rugăm să vizitaţi pagina Politica de utilizare Cookie-uri .

Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități competente: aveţi dreptul de a vă adresa cu plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

Pentru exercitarea oricărui drept descris, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos (dacă nu este specificată o altă metodă la dreptul pe care doriți să-l exercitați). În dovedirea cererii dumneavoastră, este posibil să solicităm o dovadă a identității dumneavoastră. În cazul abuzurilor, avem dreptul de solicita o taxă solicitantului.

11. Terți cărora le trimitem datele personale în vederea îndeplinirii cerințelor dvs.

Subcontractor Servicii prestate Cum procedăm?
Netopia (Mobilpay) Procesator de carduri Numai în cazul optării pentru plata cu cardul bancar, vom trimite datele dvs. către serviciul MobilPay al Netopia, în vederea procesării plăților. Nutrienti.Eu nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră bancar.
Fan Courier Curier rapid pentru livrarea coletelor și plicurilor Datele personale sunt trimise de fiecare dată când se face o estimare de preț pentru livrare.
Poșta Română Serviciu de livrare a coletelor și plicurilor Datele personale sunt trimise numai după confirmarea prealabilă (telefonică sau prin email) că doriți livrarea cu acest serviciu.
Herbalife Producător şi furnizor al produselor vândute de Nutrienti.Eu Datele ajung numai în cazul în care solicitați returul produselor.
Hetzner Serviciu de găzduire web Datele personale sunt stocate pe serverele acestei companii. Noi nu am dat și nu vom da acces companiei la bazele noastre de date.

12. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră de mai sus, vă rugăm să ne contactați la .

Înapoi sus

Mobilpay IPv6 Viziteaza site-ul Nutrienti.Eu - Produse Herbalife pe ShopMania Compara-pret.ro - Portal romanesc de comparatii de preturi