Informaţii clienţi
Search Site

Ce este Herbalife?

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei. Produsele Herbalife de nutriţie internă sunt reprezentate de Shake-uri (înlocuitor de masă), suplimente nutriţionale pentru fitness şi energie şi gustări proteice sănătoase. Produse Herbalife de nutriţie externă sunt pentru îngrijire personală.

Date despre Herbalife:
- înfiinţată de 38 de ani
- prezentă în peste 90 de ţări
- cifra de afaceri: peste 5 miliarde $
- cotată la NYSE (HLF)
- Herbalife este sponsorul oficial în nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal, Cristiano Ronaldo
- Folosit de peste 190 de echipe şi sportivi din lumea întreagă
consiliu ştiinţific medical din care fac parte experţi din întreaga lume, printre care şi un laureat al premiului Nobel

Misiunea Herbalife este: Schimbarea vieţii oamenilor.

Produsele Herbalife nu sunt medicamente. Produsele Herbalife sunt suplimenţi de nutriţie. Suplimenţii sunt făcuţi în scopul de a suplimenta dieta şi a furniza nutrienţi, ca proteine, vitamine, minerale, fibre, grăsimi sănătoase.

Ştiinţa din spatele produselor

Materia primă
Atunci când vine vorba de compoziţie, nu facem rabat de la calitate; pentru produsele Herbalife se folosesc doar cele mai bune ingrediente, de la furnizori aprobaţi, aşa că poţi fi sigur că primeşti doar ce este mai bun.

Ştiinţă şi inovaţie
Devenim lideri în domeniu şi continuăm să fim în fruntea industriei de nutriţie şi în ceea ce priveşte dezvoltarea de noi produse, lucrând continuu la crearea de produse inovatoare, în laboratoarele Herbalife, de ultimă generaţie.

Expertiza
Lucrăm cu cei mai buni. Experţi de top din domeniile nutriţiei şi sănătăţii fac parte din comitetele consultative Herbalife. Aceştia contribuie cu vastele lor cunoştinţe la elaborarea de noi produse şi la testarea programelor care ne garantează că suntem, în continuare, inovativi.

Controlul calităţii
Pentru Herbalife, calitatea este totul. De la obţinerea materiei prime şi până la livrarea prouselor finite, fiecare pas este realizat cu mare grijă, pentru a asigura cele mai înalte standarde de producţie.

Gândire inovatoare
Noi gândim spre viitor. Am creat parteneriate cu Universităţi, ca parte a misiunii noastre de a promova ştiinţa în nutriţie şi de a rămâne în fruntea producătorilor celor mai bune produse de nutriţie şi control al greutăţii.

De asemenea, Herbalife sponsorizează cercetări inovatoare din domeniul nutriţiei, realizate în cadrul universităţilor din întreaga lume.


Înapoi sus