Ce este Herbalife?

Herbalife este o companie internațională din domeniul nutriției. Produsele Herbalife de nutriție internă sunt reprezentate de Shake-uri (înlocuitor de masă), suplimente nutriționale pentru fitness și energie și gustări proteice sănătoase. Produse Herbalife de nutriție externă sunt pentru îngrijire personală.

Date despre Herbalife:
- înființată în urmă cu mai mult de 40 de ani
- prezentă în peste 90 de țări
- cifra de afaceri: peste 5 miliarde $
- cotată la NYSE (HLF)
- Herbalife este sponsorul oficial în nutriție al jucătorului internațional de fotbal, Cristiano Ronaldo
- Folosit de peste 190 de echipe și sportivi din lumea întreagă
- consiliu științific medical din care fac parte experți din întreaga lume, printre care și un laureat al premiului Nobel

Misiunea Herbalife este: Schimbarea vieții oamenilor.

Produsele Herbalife nu sunt medicamente. Produsele Herbalife sunt suplimenți de nutriție. Suplimenții sunt făcuți în scopul de a suplimenta dieta și a furniza nutrienți, precum proteine, vitamine, minerale, fibre, grăsimi sănătoase.

Ştiința din spatele produselor

Materia primă
Atunci când vine vorba de compoziție, nu facem rabat de la calitate; pentru produsele Herbalife se folosesc doar cele mai bune ingrediente, de la furnizori aprobați, așa că poți fi sigur că primești doar ce este mai bun.

Ştiință și inovație
Devenim lideri în domeniu și continuăm să fim în fruntea industriei de nutriție și în ceea ce privește dezvoltarea de noi produse, lucrând continuu la crearea de produse inovatoare, în laboratoarele Herbalife de ultimă generație.

Expertiza
Lucrăm cu cei mai buni. Experți de top din domeniile nutriției și sănătății fac parte din comitetele consultative Herbalife. Aceștia contribuie cu vastele lor cunoștințe la elaborarea de noi produse și la testarea programelor care ne garantează că suntem, în continuare, inovativi.

Controlul calității
Pentru Herbalife, calitatea este totul. De la obținerea materiei prime și până la livrarea prouselor finite, fiecare pas este realizat cu mare grijă, pentru a asigura cele mai înalte standarde de producție.

Gândire inovatoare
Noi gândim spre viitor. Am creat parteneriate cu Universități, ca parte a misiunii noastre de a promova știința în nutriție și de a rămâne în fruntea producătorilor celor mai bune produse de nutriție și control al greutății.

De asemenea, Herbalife sponsorizează cercetări inovatoare din domeniul nutriției, realizate în cadrul universităților din întreaga lume.