Termeni și Condiții Nutrienti.Eu

Termenii și condițiile se aplică pe site-ul Nutrienti.Eu și pentru toate comenzile create către NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F. prin intermediul site-ului www.nutrienti.eu (denumit în continuare Site).

1. Termeni

Site - site-ul www.nutrienti.eu.
Vizitator - persoană care a accesat site-ul Nutrienti.Eu.
Cumpărător - persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce se înregistrează pe Site și crează o Comandă.
Vânzător - NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F., având sediul social în Ploiești, Aleea Arnăuți, nr. 1, Bl. 60, Sc. A, Et. 3, Ap. 13, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: F29/733/2010, CUI: 26850382.
Articol - orice produs Herbalife afișat pe Site care poate fi furnizat Cumpărătorului de către Vânzător, în urma unei comenzi.
Comandă - solicitarea Cumpărătorului către Vânzător de a achiziționa cel puțin un Articol afișat pe Site. Această solicitare poate fi telefonică sau electronică (prin e-mail sau prin magazinul virtual) și reprezintă acordul dat Vânzătorului să livreze Articolele comandate de către Cumpărător și în același timp acordul Cumpărătorului să primească Articolele comandate și să facă plata acestora.
Contract - o comandă confirmată de către Vânzător.
Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Articolelor, așa cum sunt prezentate în comandă.
Colet - pachet livrat prin Curier, care conține Articolele comandate.
Curier - terță parte care preia Coletul de la Vânzător și îl livrează Cumpărătorului.

2. Despre Comandă

Prin lansarea unei Comenzi telefonice sau electronice pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefon și email) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile. Acceptarea comanzii de către Vânzător se consideră realizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (email), din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vânzătorul nu consideră în niciun moment o Comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Contractul intră în vigoare din momentul confirmării (verbale sau electronice a) Comenzii de către Vânzător. Primirea email-ului pentru confirmarea plasării comenzii nu se consideră o confirmare a comenzii.

Întotdeauna după plasarea primei comenzi (a fiecărui cont) se va realiza o confirmare telefonică. Fără confirmarea telefonică, nu se consideră o comandă confirmată. Vânzătorul poate confirma telefonic comenzile ori de câte ori consideră că este necesar, chiar dacă pe același cont au mai fost plasate comenzi și au fost finalizate.

În cazul în care, din orice motiv, o Comandă nu se confirmă în 3-5 zile, aceasta va fi anulată. Eventualele sume deja plătite de către Cumpărător vor fi rambursate.

3. Obligațiile Vânzătorului

Vânzătorul are obligația de a livra Articolele conform Contractului.

Informațiile prezentate pe Site au caracter orientativ și pot fi modificate de către Vânzător fără o notificare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însă Vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate face prin interacțiunea cu acesta sau prin comunicarea prin adresele menționate la secțiunea "Metode de contact". Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite, fără a fi nevoit să aducă justificări în acest sens, cu excepția cazului în care nu există o prevedere legală.

4. Obligaţiile Cumpărătorului

Cumpărătorul are obligația plăti Comanda, de a prelua Coletul de la Curier și de a verifica Articolele imediat după primire, și să anunțe imediat Vânzătorul în cazul în care sunt neconcordanțe în legătură cu Comanda.
Plata Comenzii va fi făcută conform Specificațiilor. Schimbarea metodei de plată se poate face prin anularea Comenzii inițiale și crearea unei comenzi noi.

În cazul în care Cumpărătorul nu preia Coletul de la Curier, din motive ce țin de Cumpărător, și acesta se întoarce la Vânzător, Vânzătorul are dreptul să nu mai accepte Comenzi ulterioare ale Cumpărătorului.

5. Subcontractarea

Vânzătorul poate subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea Comenzii (ex.: livrare, plata cu cardul etc.), cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru obligațiile Contractuale care sunt îndeplinite de terți, atunci când aceștia sunt aleși de către Vânzător.

6. Penalități

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunțe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării. Cumpărătorul va avea dreptul să revendice daune suplimentare de la Vânzător, când este permis de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parțiale din partea Vânzătorului, a executării Contractului în conformitate cu termenele stabilite.

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

7. Plata și Prețul

Plata Articolelor se poate face prin metodele specificate la finalizarea comenzii, acestea putând fi, dar fără a se limita la, transfer bancar, online cu card Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro, ramburs la curier.
Plata prin transfer bancar se poate realiza în contul de la pagina Contact .
Plata online cu cardul se face prin intermediul Netopia Payments. Moneda plății este RON.
Prețul produselor este afișat în lei în dreptul fiecărui produs. Prețul afișat este prețul final, dar nu conține costul livrării .

8. Actualizarea Informațiilor din Cont

Fiecare Cumpărător are obligația de a furniza date corecte și complete în contul său. De asemenea fiecare Cumpărător are obligația de a actualiza datele personale din cont, ori de câte ori este nevoie. NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F. nu își asumă responsabilitatea în cazul unor consecințe negative datorate nefurnizării sau neactualizării datelor din contul Cumpărătorului.

9. Utilizarea site-ului Nutrienti.Eu

Vizitatorii siteului Nutrienti.Eu au acces gratuit la informațiile publice de pe site.

Orice material postat pe site de către un vizitator va fi supus moderării.

Conținutul siteului Nutrienti.Eu este proprietatea NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F. (dacă nu se specifică altfel în pagina respectivă). Este interzisă preluarea, prelucrarea, republicarea, vinderea totală sau parțială a conținutului acestui site.