Informaţii clienţi
Search Site

Termeni şi Condiţii Nutrienţi.Eu

Termenii şi condiţiile se aplică pentru toate site-urile Nutrienti.Eu (de tipul http(s)://*.nutrienti.eu/* , unde * poate fi înlocuit cu orice) şi pentru toate comenzile create către NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F. prin intermediul site-ului www.nutrienti.eu (denumit în continuare Site).

1. Termeni:

Site - site-ul www.nutrienti.eu.
Vizitator - persoană care a accesat oricare dintre site-urile Nutrienti.Eu.
Cumpărător - persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce se înregistrează pe Site şi emite o Comandă.
Vânzător - NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F., având sediul social în Ploieşti, Aleea Arnăuţi, nr. 1, Bl. 60, Sc. A, Et. 3, Ap. 13, nr. de înregistrare la Registrul Comerţului: F29/733/2010, CUI: 26850382.
Articol - orice produs Herbalife afişat pe Site care poate fi furnizat Cumpărătorului de către Vânzător, în urma unei comenzi.
Comandă - solicitarea Cumpărătorului către Vânzător de a achiziţiona cel puţin un Articol afişat pe Site. Această solicitare poate fi telefonică sau electronică (prin e-mail sau prin magazinul virtual) şi reprezintă acordul Vânzătorului să livreze Articolele comandate de către Cumpărător şi în acelaşi timp acordul Cumpărătorului să primească Articolele comandate şi să facă plata acestora.
Contract - o comandă confirmată de către Vânzător.
Specificaţii - toate specificaţiile şi/sau descrierile Articolelor, aşa cum sunt prezentate în comandă.
Colet - pachet livrat prin Curier, care conţine Articolele comandate.
Curier - terţă parte care preia Coletul de la Vânzător şi îl livrează Cumpărătorului.

2. Despre Comandă

Prin lansarea unei Comenzi telefonice sau electronice pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefon şi/sau email) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile. Acceptarea comanzii de către Vânzător se consideră realizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (email), din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract. Contractul intră în vigoare din momentul confirmării (verbale sau electronice a) Comenzii de către Vânzător.

3. Obligaţiile Vânzătorului

Vânzătorul are obligaţia de a livra Articolele conform Contractului.
Informaţiile prezentate pe Site au caracter orientativ şi pot fi modificate de către Vânzător fără o notificare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, descrierile produselor pot fi incomplete, însă Vânzătorul face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.
Comunicarea cu magazinul se poate face prin interacţiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menţionate la secţiunea "Metode de contact". Vor fi excluse din Site, păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări în acest sens.

4. Obligaţiile Cumpărătorului

Cumpărătorul are obligaţia de a verifica Articolele/Coletul la primire, de faţă cu Vânzătorul sau Curierul şi să specifice pe loc în cazul în care sunt neconcordanţe în legătură cu Comanda.
Plata Comenzii va fi făcută conform Specificaţiilor.

5. Subcontractarea

Vânzătorul poate subcontracta o terţă parte pentru servicii ce ţin de onorarea Comenzii (ex.: livrare), cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil faţă de Cumpărător pentru toate obligaţiile Contractuale.

6. Penalităţi

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunţe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării. Cumpărătorul va avea dreptul să revendice daune suplimentare de la Vânzător, când este permis de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parţiale din partea Vânzătorului, a executării Contractului în conformitate cu termenele stabilite.
În cazul în care Vânzătorul primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

7. Plata şi Preţul

Plata Articolelor se poate face prin metodele specificate la finalizarea comenzii, acestea putând fi, dar fără a se limita la, transfer bancar, ramburs la curier, online cu card Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro.
Plata prin transfer bancar se poate realiza în contul de la pagina Contact.
Plata online cu cardul se face prin intermediul Mobilpay. Moneda plăţii este RON.
Preţul produselor este afişat în lei în dreptul fiecărui produs. Preţul conţine TVA, dar nu conţine livrarea.

8. Actualizarea Informaţiilor din Cont

Fiecare Cumpărător are obligaţia de a furniza date corecte şi complete în contul său. De asemenea fiecare Cumpărător are obligaţia de a actualiza datele personale din cont, ori de câte ori este nevoie. NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F. nu îşi asumă responsabilitatea în cazul unor consecinţe negative datorate nefurnizării sau neactualizării datelor din contul Cumpărătorului.

9. Utilizarea site-urilor Nutrienti.Eu

Vizitatorii site-urilor Nutrienti.Eu au acces gratuit la informaţiile publice de pe site-uri.
Orice material postat pe site-uri de către un vizitator va fi supus moderării.
Conţinutul site-urilor Nutrienti.Eu este proprietatea NAN C. LUCIAN "CONSULTING" I.F. (dacă nu se specifică altfel în pagina respectivă). Este interzisă preluarea, prelucrarea, republicarea, vinderea totală sau parţială a conţinutului acestor site-uri.

Înapoi sus