Nutriție Sportivă Herbalife24

Atinge-ți potențialul! Nutriție fără compromisuri pentru sportivi.

Concentrarea intensă, atenția pentru detalii și disponibilitatea de a investi multă muncă – acestea sunt trăsăturile care definesc marii atleți. Acestea sunt, de asemenea, și trăsăturile pe care echipa Herbalife Nutrition le-a folosit pentru a crea prima gama de produse de nutriție sportivă: Herbalife24®.

Personalizează-ți programul HERBALIFE24.

În funcție de sportul practicat, antrenamentele, performanța și nevoile de recuperare, te putem ajuta să-ți creezi programul potrivit.

Alege gama sportivă HERBALIFE24.

Indiferent dacă faci jogging de plăcere sau ești un atlet de elită, gama Herbalife24® conține produsele de care ai nevoie pentru a te pregăti, antrena și recupera.* Fiind prima linie de produse de pe piață care asigură nutriție sportivă pe durata întregii zile, nici nu este de mirare că mai mult de 190 de echipe sportive, atleți și evenimente din jurul lumii folosesc Herbalife24 pentru a da randament maxim.

Fiecare produs Herbalife24® este testat în loturi de către o terță parte independentă pentru a proba absența substanțelor interzise. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești eticheta produsului.

* Carbohidrații contribuie la recuperarea funcției normale a mușchilor după exerciții fizice foarte intense și de lungă durată care duc la oboseală musculară și epuizarea depozitelor de glicogen în mușchii scheletici. Efectul benefic este obținut prin consumul de carbohidrați, din toate sursele, cu o doză totală de 4g per kg greutate corporală, în doze, în primele 4 ore și nu mai târziu de 6 ore, după exerciții fizice intense sau/și de lungă durată care duc la oboseală musculară și epuizarea depozitelor de glicogen în mușchii scheletici.
** A se consuma conform indicațiilor de pe ambalaj.

Filter
Setează descendent

6 produse

pe pagină
Filter
Setează descendent

6 produse

pe pagină