Herbalife24 Hydrate - Portocale (20 plicuri)

160,00 RON

H24 Hydrate este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică cu un conținut scăzut de calorii și aromă subtilă de portocale, este cea mai bună soluție de hidratare, în orice moment.

Disponibilitate: în stoc
SKU
1433

Herbalife24 Hydrate - băutură cu electroliți cu conținut scăzut de calorii pentru a asigura hidratarea optimă. Furnizează 100 % din VNR* pentru vitamina C, cu efect antioxidant.

Hidratarea este cheia performanţei. Reîncarcă-ți organismul cu electroliți, pentru o mai bună absorbție a lichidelor, asigurându-te că ești hidratat și pregătit să obții cele mai bune rezultate. Hydrate are mai puțin de 1 g de zahăr și conține vitaminele din grupul B, care ajută organismul să metabolizeze carbohidrații, lipidele și proteinele din alimente, furnizând astfel energia necesară reacțiilor celulare. Amestecat cu apă, devine cea mai bună soluție de hidratare, în orice moment.

BENEFICII CHEIE

  • Reface echilibrul hidroelectrolitic, furnizează și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12).
  • Conținut scăzut de calorii, nu conține zahăr.
  • Furnizează 100% din VNR* din Vitamina C, care ajută la reducerea stării de oboseală și epuizare.
  • Conține Vitamine B (B1, B2, Acid pantotenic și B12), calciu și magneziu, care contribuie toate la un metabolism activ care funcționează normal.
  • Fără coloranți artificiali, fără arome artificiale.

CINE ARE NEVOIE DE HYDRATE?

  • Toți cei care au nevoie de hidratare cu aport scăzut de calorii.
  • Sportivii în timpul antrenamentelor intense.
  • Oricine face sport înainte sau după serviciu.
  • Cei care muncesc în timpul zilei, inclusiv persoanele care fac efort intelectual intens.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

1 pachețel în 500 ml de apă, amestecați puternic.

Testat pentru depistarea substanțelor interzise. Programul de asigurare a calității Informed-Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testată de laboratorul de antidoping pentru sporturile de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Mai multe detalii pe www.informed-sport.com.

 

* Valoare nutrițională de referință