Informaţii clienţi
Search Site

Politica de returnare

Renunţarea la Cumpărare

Renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunţarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (in ambalajul original şi cu etichetele intacte). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru a acoperi diferenţa de preţ, aceasta fiind procent din consumarea produsului sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Această clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Politica de returnare Nutrienti.Eu

Secţiunea Renunţarea la Cumpărare este conform O.G. 130/2000, iar Nutrienti.Eu respectă legea aşa cum este ea.

Mai mult decât atât, Nutrienti.Eu permite tuturor clienţilor săi ca returnarea produselor Herbalife să fie făcută în termen de 30 de zile calendaristice de la data livrării (nu doar 10 zile lucrătoare) şi în plus, chiar şi în cazul în care produsele Herbalife au fost începute şi s-a consumat din ele, Nutrienti.Eu nu percepe nicio taxă suplimentară, ceea ce înseamnă că veţi primi toţi banii înapoi.

Înapoi sus