Politica de returnare

Renunțarea la Cumpărare

Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (in ambalajul original și cu etichetele intacte). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru a acoperi diferența de preț, aceasta fiind procent din consumarea produsului sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Această clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Politica de returnare Nutrienti.Eu

Secțiunea Renunțarea la Cumpărare este conform O.G. 130/2000, iar Nutrienti.Eu respectă legea așa cum este ea.

Mai mult decât atât, Nutrienti.Eu permite tuturor clienților săi ca returnarea produselor Herbalife să fie făcută în termen de 30 de zile calendaristice de la data livrării (nu doar 10 zile lucrătoare), indiferent de metoda de livrare și în plus, chiar și în cazul în care produsele Herbalife au fost începute și s-a consumat din ele, Nutrienti.Eu nu percepe nicio taxă suplimentară, ceea ce înseamnă că veți primi înapoi toți banii pe produse.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de client.