Calea nouă către succes.avansare.progres.


Cine suntem noi

Salut! Suntem Loredana și Lucian Nan și îndeplinim multe roluri în viața de zi cu zi. Dar aici, pe site, avem misiunea de a te ajuta sa iti recapeti starea de bine, prin adoptarea sau revenirea la un stil de viață echilibrat.

Am început această meserie în 2009, inițial pentru un câștig suplimentar. Prima persoana pe care am aplicat programul alimentar susținut de suplimentele nutritive Herbalife, am fost chiar eu.

În prima zi am resimțit energia pe care o crezusem pierdută încă de la 20 de ani și, după o săptămână, scăpasem de constipație. După trei luni, apropiații nu mă mai recunoșteau, pentru că mi se rezolvaseră niște probleme foarte grave cu tenul, cu care ma luptam, fără niciun succes, de la 16 ani.

Lucian și-a reglat problemele cu somnul după doar o săptămână și a scăpat de permanenta lipsă de energie de peste zi. După 5 luni pierduse 15 kg și era în formă maximă.

Și toate acestea nu le-am obținut prin folosirea vreunui panaceu magic, ci prin adoptarea treptată a unor obiceiuri alimentare echilibrate, susținute cu suplimente de calitate și adaptate nevoilor noastre.

De atunci, am urmat 6 programe internaționale de instruire, am sprijinit zeci de clienți să adopte obiceiuri sănătoase, să își îmbunătățească starea generală de bine și să obțină modelarea corporală dorită.

Principalul nostru ajutor în a sprijini atâția oameni să facă slalom printre tentații nesănătoase, alimente cu valori nutritive scăzute și provocări cauzate de ritmul modern de viață, sunt produsele Herbalife.

Sunt suplimente premium, dezvoltate de un lider global în nutriție și fabricate din ingrediente de înaltă calitate. Sunt susținute de știință, premiate de organisme independente și dezvoltate pentru nevoile noastre moderne.

Rețeta noastră constă în conceperea unui plan personalizat de mese și suplimente, adaptarea la stilul și ritmul fiecăruia de a acționa și oferirea sprijinului pe tot parcursul programului.

Dacă simți nevoia de o schimbare, te putem ajuta să faci primii pași și să atingi cea mai bună formă a ta.