Informaţii clienţi
Search Site

Despre noi

Lucian & Loredana "La sfârşitul lui octombrie 2008, eu am întâlnit Herbalife şi am devenit client. Aveam de slăbit şi am decis să dau burta jos. După numai 2 zile eu mi-am reglat problema cu somnul. După ani de zile am reuşit din nou să adorm înainte de ora 0:00 şi mă trezesc dimineaţa odihnit, lucru surprinzător pentru mine. De asemeni, până să încep programul cu Herbalife, dormeam ziua pe unde apucam, în mijloacele de transport (când mă duceam la serviciu, în delegaţii sau la părinţi), ba chiar şi la serviciu. Eu ţineam un program de slăbire şi nu înţelegeam cum de mi-am reglat somnul şi energia. După numai o lună şi jumătate (ianuarie 2009), deja mă convinsesem de produsele Herbalife şi am decis să mă alătur companiei . Cu timpul am observat că nu mă mai enervez la fel de repede, am început să fiu mult mai vesel şi energic decât colegii de la serviciu. După 5 luni de la începerea programului am slăbit 15kg, am schimbat toată garderoba (-3 numere la cămăşi, curelele nu mai aveau găuri unde aveam eu nevoie şi dacă aveau, mă înfăşuram în ele), am ajuns cu gărsimile pe interior pe normal şi mai mult decât atât simţeam un entuziasm debordant. A trecut mai bine de 4 ani de când am terminat cu slăbirea şi acum spun tuturor că "deţin controlul greutăţii". Nu fac excese în niciun fel, nici de mâncare nesănătoasă, dar mi-e imposibil să spun că nu-mi fac plăcerile gustului. În aprilie 2010 eu şi Loredana am făcut pasul cel mare şi de atunci lucrăm împreună pentru aceleaşi lucruri."
Lucian Nan
"În iunie 2007, lucram ca şi economist în administraţia publică, aveam un venit foarte mic iar perspectivele mele pentru o carieră sau pentru un venit aşa cum mi-aş fi dorit erau aproape zero. La vremea aceea, deşi mă consideram sănătoasă, mă confruntam cu câteva probleme de constipaţie, mâncam foarte, foarte multe dulciuri şi periodic începusem să am căderi de calciu, pe fond de oboseală sau de stres. La 30 de ani eram frustrată şi le spuneam colegelor mele de birou că viaţa mea s-a terminat, şi astfel vorba mea eram motivul lor de amuzament. Dar pentru mine aşa păreau lucrurile. Am întalnit Herbalife şi, pentru că vroiam un caştig suplimentar, am început colaborarea şi consumul. Am fost uimită să constat din primele zile că starea mea de slăbiciune permanentă a dispărut şi a fost înlocuită de multă vitalitate şi energie. Am renunţat la dulciuri în momentul în care organismal meu a primit toate substanţele nutritive şi nu a mai cerut zahăr, iar digestia mi s-a reglat din prima săptămână şi, de atunci, nu am mai avut astfel de probleme. Dar cel mai important rezultat pentru mine este faptul că din momentul în care mi-am suplimentat alimentaţia cu Herbalife, nu am mai avut nici o cădere de calciu, mă simt excelent şi am energie şi vitalitate întreaga zi. Herbalife mi-a adus în cale şi împlinirea sufletească. În aprilie 2010 eu şi Lucian am păşit hotărâţi în faţa ofiţerului stării civile, iar acum lucrăm împreună pentru a ajuta şi alţi oameni care au nevoie de o nutriţie echilibrată şi de o sănătate pe termen lung."
Loredana Nan

 

Cu Herbalife noi am obţinut mai multe decât ne-am fi imaginat. Sănătatea şi starea de bine sunt cele care ne conduc în ceea ce facem, alături de mulţi prieteni adevăraţi.

Lucian şi Loredana Nan
Membri Independenţi Herbalife Nutrition

Înapoi sus