Herbalife24 CR7 Drive - Fructe de Acai

117,00 RON

H24 CR7 Drive este o băutură sportivă modernă, cu un gust plăcut, creată pentru a alimenta dorința de a împinge limitele. În colaborare cu Cristiano Ronaldo, Herbalife a dezvoltat o nouă băutură sportivă care să crească nivelul de hidratare și să îmbunătățească rapid eficiența antrenamentelor, cu arome și coloranți naturali.

Disponibilitate: în stoc
SKU
1466

Herbalife24 CR7 Drive este o băutură cu carbohidrați și electroliți pentru menținerea nivelului de anduranță pe durata antrenamentelor prelungite - perfect pentru a fi consumată în timpul exercițiilor.

Este o soluție pe bază de carbohidrați-electroliți despre care s-a demonstrat că îmbunătățește absorbția de apă în timpul activității fizice și ajută la menținerea performanței de anduranță*, indiferent dacă este vorba de un meci intens de fotbal sau de un antrenament prelungit la sala de forță.

Menține-te hidratat înainte și în timpul exercițiilor cu ajutorul Herbalife24 CR7 Drive – varianta contemporană fără îndulcitori artificiali a băuturilor sportive tradiționale. Încercat, testat și creat cu ajutorul sportivului profesionist, Cristiano Ronaldo, CR7 Drive este o băutură hipotonică dezvoltată pentru a furniza trei componente necesare pentru performanță: carbohidrați pentru energie, vitamina B12 pentru sprijinirea și reducerea oboselii și un amestec de electroliți – (magneziu, potasiu și sodiu) pentru a-ți asigura hidratarea necesară și a-ți garanta performanța. Cu o aromă ușoară și proaspătă, CR7 Drive este potrivit pentru o gamă variată de activități sportive, indiferent dacă este vorba de un meci intens de fotbal sau de un antrenament la sala de sport.

BENEFICII CHEIE

  • 97 de calorii per porție.
  • Băutură gustoasă și revigorantă destinată consumului în timpul antrenamentelor.
  • Dezvoltată în colaborare cu Cristiano Ronaldo, unul din jucătorii de fotbal de elită, la nivel global.
  • S-a demonstrat că soluțiile pe bază de carbohidrați și electroliți ajută la susținerea performanței de anduranță*.
  • De asemenea îmbunătățesc absorbția apei în timpul exercițiilor**.
  • Ușor de băut, cu o aromă ușoară de fructe de Acai.
  • Conține vitamina B12 care contribuie la un metabolism energetic normal și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Amestecați 27 g (2 măsuri) de pudră cu 500 ml de apă și agitați puternic.

A se consuma înainte de competiție pentru a crește nivelul de energie sau în timpul antrenamentelor pentru hidratare și pentru creșterea eficienței*.

Testat pentru depistarea substanțelor interzise: Programul de asigurare a calității Informed-Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testată de laboratorul de antidoping pentru sporturile de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Mai multe detalii pe www.informed-sport.com.

 

* Soluțiile pe bază de carbohidrați și electroliți contribuie la menținerea performanței în timpul exercițiilor îndelungate de anduranță.
** Soluțiile pe bază de carbohidrați- electroliți îmbunătățesc absorbția de apă în timpul exercițiilor fizice.