Batoane Proteice H24 Achieve - Fursecuri cu Ciocolată (6 batoane)

98,00 RON

Batoanele Proteice H24 Achieve pot fi savurate între mese, după antrenamente sau când dorești o gustare care nu îți va compromite obiectivele nutriționale.

Disponibilitate: în stoc
SKU
149K

Menține-ți stilul de viață sănătos și activ și bucură-te de aroma bogată a Batoanelor Proteice H24 Achieve cu aromă de fursecuri cu ciocolată.

Indiferent dacă tocmai te-ai decis să practici sport, ești un sportiv amator sau un sportiv de performanță, ai nevoie de nutriție sportivă care să te susțină în fiecare moment.

Sunt potrivite pentru după antrenament, și conțin 21 de grame de proteine per baton, care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, au un conținut scăzut de zahăr, fără arome artificiale, coloranți și sunt potrivite pentru vegetarieni.

Batoanele Proteice H24 Achieve pot fi savurate între mese, după antrenamente sau când dorești o gustare care nu îți va compromite obiectivele nutriționale.

Menține-ți stilul de viață sănătos și activ și bucură-te de gustul bogat al Batoanelor Proteice H24 Achieve cu aromă de fursecuri cu ciocolată.

BENEFICII CHEIE

  • 21 g de proteine per baton.
  • Conținut scăzut de zahăr.
  • Certificat Informed-Sport.
  • Fără coloranți sau arome artificiale.
  • Aromă de fursecuri cu ciocolată.
  • Potrivit pentru vegetarieni.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Savurează Batoanele Proteice H24 Achieve pe post de gustare între mese sau după antrenament. Savurează acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate ca parte a unui stil de viață sănătos și activ.

Testat pentru depistarea substanțelor interzise: Programul de asigurare a calității Informed-Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testată de laboratorul de antidoping pentru sporturile de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Mai multe detalii pe www.informed-sport.com.