Immune Booster (21 plicuri)

180,00 RON

Immune Booster este un supliment alimentar cu aromă de fructe de pădure. Este bogat în vitamine și minerale cheie care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Acestea includ: Vitaminele C și D, Seleniu și Zinc. De asemenea, conține EpiCor®, ingredient preparat din drojdie fermentată deshidratată.

Disponibilitate: în stoc
SKU
2273

Immune Booster este o băutură revigorantă cu aromă de fructe de pădure, cu un conținut bogat de vitamine și minerale cheie (Vitamina C, Vitamina D, Seleniu și Zinc) ce contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Sistemul nostru imunitar este o rețea incredibil de complexă care funcționează neobosit în fiecare zi. Sprijină-ți sistemul imunitar cu Immune Booster!

Formula acestui supliment alimentar include EpiCor® - ingredient dovedit științific, preparat din drojdie fermentată deshidratată. Immune Booster este nutriție specializată pentru sistemul tău imunitar și oferă vitamine și minerale cheie ce ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Produsul este disponibil în cutie cu 10 pliculețe individuale și este potrivit pentru atunci când ești în deplasare.

BENEFICII CHEIE

  • Conține EpiCor® - preparat din drojdie fermentată deshidratată
  • Bogat în vitamina C și D, seleniu și zinc
  • Aromă răcoritoare de fructe de pădure
  • Potrivit pentru vegetarieni

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Savurează Immune Booster zilnic prin adăugarea unui plic (3.7 g) în 150 ml de apă și amestecă până se dizolvă. Consumă un pahar pe zi, în timpul unei mese.

Savurează acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.

 

EpiCor® este marcă înregistrată Embria Health Sciences, L.L.C.