Concentrat Herbal Aloe Vera - Citrice

175,00 RON

Consumarea Băuturii Concentrate Herbal Aloe reprezintă un mod ideal de a te bucura de o băutură sănătoasă, răcoritoare și delicioasă, ajutându-te să crești consumul de lichide. Este o băutură ce conține suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.

Disponibilitate: în stoc
SKU
0006

Realizată din frunze de aloe vera, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera este o băutură revigorantă ce conține suc de aloe vera și, adăugată în apă, îi conferă acesteia un gust răcoritor de citrice.

BENEFICII CHEIE

  • Conține 40% suc de aloe vera extras din frunzele de aloe vera.
  • Conține citrice, pentru o aromă răcoritoare.
  • Fără îndulcitori artificiali sau coloranți.
  • Adaugă Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera în apă pentru a obține un gust răcoritor ce te poate ajuta să consumi mai ușor cantitatea recomandată de 2-2,5 litri de lichide pe zi.

CUM TE POATE AJUTA?

Fie că încerci să îți controlezi greutatea, fie că ai un stil de viață activ și ocupat, poate fi dificil să asiguri organismului tău cantitatea de 2-2,5 litri de lichide pe zi. Consumarea Băuturii

Concentrate Herbal Aloe Vera reprezintă un mod ideal de a te bucura de o băutură sănătoasă, răcoritoare și delicioasă, ajutându-te să crești consumul de lichide.

O alternativă mai sănătoasă la băuturile carbogazoase bogate în zahăr și calorii.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Amestecă 3-4 capace (15-20 ml) într-o jumătate de cană de apă (120 ml).