Concentrat Herbal Aloe Vera - Mango

175,00 RON

Consumarea Băuturii Concentrate Herbal Aloe Mango reprezintă un mod ideal de a te bucura de o băutură sănătoasă, răcoritoare și delicioasă, ajutându-te să crești consumul de lichide. Este o băutură ce conține suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.

Disponibilitate: în stoc
SKU
1065

Realizată din frunza de aloe vera, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera este disponibilă și în varianta cu aromă de mango. Este o băutură ce conține suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.

BENEFICII CHEIE

  • Conține 40% suc de aloe vera extras din frunzele de aloe vera.
  • Frunzele de aloe vera au fost atent culese și filetate manual, pentru a asigura cel mai ridicat grad de puritate.
  • Gelul de aloe vera se obține prin procesare la rece, aceasta fiind cea mai bună metodă de a obține un gel de cea mai bună calitate.
  • Aromă de mango, fără zahăr, arome sau coloranți artificiali.
  • Adaugă Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera în apă pentru a obține un gust răcoritor ce te poate ajuta să consumi mai ușor cantitatea recomandată de 2-2,5 litri de lichide pe zi.

CUM TE POATE AJUTA?

Fie că încerci să îți controlezi greutatea, fie că ai un stil de viață activ și ocupat, poate fi dificil să asiguri organismului tău cantitatea de 2-2,5 litri de lichide pe zi. Consumarea Băuturii

Concentrate Herbal Aloe cu aromă de mango reprezintă un mod ideal de a te bucura de o băutură sănătoasă, răcoritoare și delicioasă, ajutându-te să crești consumul de lichide.

O alternativă mai sănătoasă la băuturile carbogazoase bogate în zahăr și calorii.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Amestecă 3-4 capace (15-20 ml) într-o jumătate de cană de apă (120 ml).