Herbalife Formula 1 - Fructe de Pădure

198,00 RON

Herbalife Formula 1 - Fructe de Pădure te ajută să-ți atingi obiectivul de pierdere în greutate și controlul greutății corporale*. Shake-ul Herbalife Formula 1 Fructe de Pădure oferă nutriție excelentă și gust delicios într-un singur shake. Este bogat în proteine, care contribuie la menținerea și creșterea masei musculare. Shake-ul Formula 1 cur aromă de fructe de pădure conține, de asemenea, echilibrul perfect de vitamine și minerale.

Disponibilitate: în stoc
SKU
4470

Cu un amestec perfect de proteine de înaltă calitate, fibre, vitamine și minerale, Herbalife Formula 1 Fructe de Pădure îți oferă un produs avantajos și nutriție excelentă într-un shake delicios.

Savurează shake-ul Formula 1 cu aromă de fructe de pădure ca un mic dejun nutritiv, prânz sau cină pentru a sprijini obiectivele pentru un stil de viață activ și controlul eficient al greutății corporale*.

Shake-ul Formula 1 cu aromă de fructe de pădure conține 25 de vitamine și minerale, inclusiv vitamina D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și vitamina C care contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Herbalife Formula 1 cu aromă de fructe de pădure este produs din ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, fără coloranți și arome artificiale.

Nu vei mai fi nevoit să alegi între o masă sănătoasă și una ușor de preparat - shake-ul Formula 1 se prepară rapid și ușor!

BENEFICII CHEIE

  • 225 kcal per porție**
  • 18 g de proteine per porție, care contribuie la creșterea masei musculare
  • 4 g de fibre per porție
  • conține cel puțin 38% din doza zilnică recomandată de 25 de vitamine și minerale per porție, inclusiv crom care ajută la menținerea nivelului normal al concentrațiilor de glucoză din sânge
  • Ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, fără coloranți artificiali, cu aromă naturală

CUM TE POATE AJUTA?

Micul dejun stimulează metabolismul. Când te trezești, concentrațiile de glucoză din sânge sunt scăzute și corpul tău are nevoie de un mic dejun sănătos pentru a avea suficientă energie pe durata zilei. Formula 1 cu aromă de fructe de pădure conține 25 de vitamine și minerale, cum ar fi magneziul, care contribuie la metabolismul energetic normal, sprijinind stilul tău de viață activ și obiectivele de scădere în greutate* în timpul micului dejun, prânzului și a cinei.

Herbalife Formula 1 Fructe de Pădure are la bază un amestec perfect de proteine, fibre, vitamine și minerale de înaltă calitate și îți oferă atât nutriție excelentă cât și comoditate, toate într-un shake delicios. Nu vei mai fi nevoit să alegi între o masă sănătoasă și una ușor de preparat - shake-ul Formula 1 se prepară rapid și ușor!

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Savurați un shake Formula 1 în fiecare zi, echivalent cu o masă nutritivă. Agitați ușor recipientul înainte de fiecare utilizare.

Amestecați două linguri (26 g) de pudră cu 250 ml de lapte rece, semidegresat (1,5% grăsime).

* Pentru controlul greutății: Substituirea cu înlocuitori de masă, a 2 mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice contribuie la pierderea în greutate.

  • înlocuiți 2 mese pe zi cu câte un shake Formula 1 și
  • consumați o singură masă hrănitoare.

* Pentru o alimentație sănătoasă și menținerea greutății: Substituirea uneia dintre mesele principale zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu un înlocuitor de masă, contribuie la menținerea greutății corporale după pierderea în greutate.

  • înlocuiți o masă pe zi cu un shake Formula 1 și
  • consumați 2 mese hrănitoare.

** Preparat cu 250 ml lapte semidegresat (1,5% grăsime)