Beta Heart

229,00 RON

Beta heart® este o pudră nutritivă ce conține ingredientul cheie OatWell™, beta glucan din ovăz – despre care s-a demonstrat că scade sau menține nivelul de colesterol*.

Disponibilitate: în stoc
SKU
0267

Beta heart® conține ingredientul cheie OatWell™, beta-glucan din ovăz. S-a demonstrat ca beta-glucanul din ovăz acționează asupra scăderii colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanii contribuie la menținerea colesterolului în limite normale*.

BENEFICII CHEIE

 • 3 g beta-glucani** ajută la reducerea colesterolului* (2 măsuri)
 • 1,5 g beta-glucani** ajută la menținerea colesterolului*** (1 măsură)
 • Fără zaharuri
 • Fără îndulcitori artificiali
 • Bogat în fibre (3 g per măsură)
 • Sursă de proteine
 • 25 kcal per măsură

CUM TE POATE AJUTA?

Indiferent de vârstă, stilul de viață joacă un rol important în creșterea colesterolului. Preia controlul sănătății tale în 3 pași simpli.

Pasul 1: Mănâncă sănătos

 • Redu consumul de grăsimi trans și grăsimi saturate alegând:
 • Uleiuri vegetale (exemplu: ulei de măsline) în locul grăsimilor de origine animală (cum ar fi untul).
 • Pește gras sau carne slabă de pasăre în locul cărnii procesate sau cărnii roșii.
 • Nuci, semințe sau boabe de soia în locul gustărilor gata preparate precum chipsurile.

Pasul 2: Fii activ

Stilul de viață activ ajută la creșterea colesterolului ‘bun’ (HDL) din sânge. Stimulează deplasarea depozitelor de grăsime către ficat, ceea ce ajută la menținerea inimii și a vaselor de sânge în bune condiții. Ai nevoie doar de 150 de minute pe săptămână de mișcare de intensitate moderată – încearcă 30 minute, 5 zile pe săptămână! Renunțarea la fumat este un pas esențial în reducerea colesterolului.

Pasul 3: Îmbunătățește-ți dieta

Cu un conținut bogat în fibre și o adevărată sursă de proteine, o măsură de Beta heart® furnizează și 1,5 g de beta-glucani din ovăz; fibre solubile ce se găsesc în tărâțele de ovăz și care ajută la reducerea sau menținerea nivelului de colesterol***. Prepară Beta heart® cu apă sau suc de fructe, sau adaugă-l în shake-ul tău preferat Formula 1.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Agitați ușor recipientul înainte de fiecare utilizare. Adaugă 1 sau 2 măsuri de pudră Beta heart® în apă, suc de fructe sau în shake-ul tău preferat Formula 1 și consumă o dată pe zi. Efectele benefice sunt obținute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucan din ovăz.

* S-a demonstrat ca beta-glucanul din ovăz acționează asupra scăderii colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanii contribuie la menținerea colesterolului în limite normale. Efectele benefice sunt obținute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucani din ovăz. Boala coronariană are multipli factori de risc, iar modificarea unuia dintre acești factori de risc poate avea sau nu un efect benefic.
** Beta-glucanii din ovăz contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol. Efectele benefice sunt obținute în urma unui consum de 3 g de beta-glucani din ovăz, tărâțe de ovăz, orz, tărâțe de orz sau din amestecuri ale acestor beta-glucani.
*** Ghid NHS: Colesterol ridicat – prevenție. Publicat pe 16/08/2013.