Herbalife Formula 1 - Mentă & Ciocolată

188,00 RON

Herbalife Formula 1 - Mentă & Ciocolată te ajută să-ți atingi obiectivul de pierdere în greutate și controlul greutății corporale*. Shake-ul Herbalife Formula 1 Mentă & Ciocolată oferă nutriție excelentă și gust delicios într-un singur shake. Este bogat în proteine, care contribuie la menținerea și creșterea masei musculare. Shake-ul Formula 1 cu aromă de mentă & ciocolată conține, de asemenea, echilibrul perfect de vitamine și minerale.

Disponibilitate: în stoc
SKU
4471

Cu un amestec perfect de proteine de înaltă calitate, fibre, vitamine și minerale, Herbalife Formula 1 Mentă & Ciocolată îți oferă un produs avantajos și nutriție excelentă într-un shake delicios.

Savurează shake-ul Formula 1 cu aromă de mentă & ciocolată ca un mic dejun nutritiv, prânz sau cină pentru a sprijini obiectivele pentru un stil de viață activ și controlul eficient al greutății corporale*.

Shake-ul Formula 1 cu aromă de mentă & ciocolată conține 25 de vitamine și minerale, inclusiv vitamina D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și vitamina C care contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Herbalife Formula 1 cu aromă de mentă & ciocolată este produs din ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, fără arome artificiale.

Nu vei mai fi nevoit să alegi între o masă sănătoasă și una ușor de preparat - shake-ul Formula 1 se prepară rapid și ușor!

BENEFICII CHEIE

  • 221 kcal per porție**
  • 18 g de proteine per porție, care contribuie la creșterea masei musculare
  • 4 g de fibre per porție
  • conține cel puțin 38% din doza zilnică recomandată de 25 de vitamine și minerale per porție, inclusiv crom care ajută la menținerea nivelului normal al concentrațiilor de glucoză din sânge
  • Ingrediente provenite din surse vegane, fără gluten, cu aromă naturală

CUM TE POATE AJUTA?

Micul dejun stimulează metabolismul. Când te trezești, concentrațiile de glucoză din sânge sunt scăzute și corpul tău are nevoie de un mic dejun sănătos pentru a avea suficientă energie pe durata zilei. Formula 1 cu aromă de mentă & ciocolată conține 25 de vitamine și minerale, cum ar fi magneziul, care contribuie la metabolismul energetic normal, sprijinind stilul tău de viață activ și obiectivele de scădere în greutate* în timpul micului dejun, prânzului și a cinei.

Herbalife Formula 1 Mentă & Ciocolată are la bază un amestec perfect de proteine, fibre, vitamine și minerale de înaltă calitate și îți oferă atât nutriție excelentă cât și comoditate, toate într-un shake delicios. Nu vei mai fi nevoit să alegi între o masă sănătoasă și una ușor de preparat - shake-ul Formula 1 se prepară rapid și ușor!

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Savurați un shake Formula 1 în fiecare zi, echivalent cu o masă nutritivă. Agitați ușor recipientul înainte de fiecare utilizare.

Amestecați două linguri (26 g) de pudră cu 250 ml de lapte rece, semidegresat (1,5% grăsime).

* Pentru controlul greutății: Substituirea cu înlocuitori de masă, a 2 mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice contribuie la pierderea în greutate.

  • înlocuiți 2 mese pe zi cu câte un shake Formula 1 și
  • consumați o singură masă hrănitoare.

* Pentru o alimentație sănătoasă și menținerea greutății: Substituirea uneia dintre mesele principale zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu un înlocuitor de masă, contribuie la menținerea greutății corporale după pierderea în greutate.

  • înlocuiți o masă pe zi cu un shake Formula 1 și
  • consumați 2 mese hrănitoare.

** Preparat cu 250 ml lapte semidegresat (1,5% grăsime)