Tri Blend Select Shake Proteic Vegan - Banană

289,00 RON

Tri Blend Select - Banană este un shake vegan cremos și delicios, care oferă nutriție naturală pe bază de plante și gust extraordinar.

Cu o combinație unică de ingrediente de cea mai bună calitate, Tri Blend Select cu aromă de banană este bogat în fibre și are un conținut scăzut de zahăr. Am selectat cu atenție un amestec vegan premium cu origini naturale, pentru a oferi o sursă de proteine complete care să furnizeze toți aminoacizii esențiali, vitamina C și 7 minerale cheie. Hrănește-ți corpul și încântă-ți papilele gustative!

Disponibilitate: în stoc
SKU
013K

Tri Blend Select - Banană este un shake proteic delicios și cremos care vă oferă o nutriție de calitate și un gust minunat. Cu o combinație unică de ingrediente de înaltă calitate, Tri Blend Select cu aromă de banană este, de asemenea, bogat în fibre și cu conținut scăzut de zahăr. Am selectat cu atenție atenție mazărea, quinoa și semințele organice de în, ca parte a unui amestec vegetal premium pentru a furniza o sursă completă de proteine care oferă toți aminoacizii esențiali, vitamina C și 7 minerale cheie din surse naturale. Hrănește-ți corpul și bucură-te de gust!

BENEFICII CHEIE

  • Produs din ingrediente naturale
  • 151 kcal pe porție
  • 20 g proteine per porție, care contribuie la menținerea masei musculare
  • 6 g de fibre pe porție
  • Vitamina C și 7 minerale din surse naturale
  • Ingrediente vegane, arome naturale și fără coloranți artificiali
  • Fără soia, lactate și gluten

CUM TE POATE AJUTA?

Proteinele vegetale sunt considerate o sursă mai sănătoasă de proteine în comparație cu proteinele de origine animală, datorită conținutului redus de grăsimi saturate.

Furnizează toți aminoacizii esențiali de care organismul are nevoie pentru a forma proteinele care contribuie la menținerea masei musculare.

Conține Vitamina C care contribuie la reducerea oboselii și a extenuării, la îmbunătățirea nivelului de energie și protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Zincul contribuie la funcția cognitivă normală iar fierul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C și mineralele au fost atent selecționate pe baza beneficiilor cheie dorite de Membrii și clienții noștri.

Savurează-l după exercițiile fizice ca o băutură de recuperare după antrenamentul sportiv sau dacă vrei, ca o recompensă delicioasă pentru eforturile tale. Este shake-ul perfect care să-ți acompanieze salata de la prânz. Mai multe proteine, mai multe fibre, mai multă aromă.

Ideal pentru gătit – de la fursecuri crocante la bile proteice, folosește rețetele noastre pentru inspirație.

Combină cu ovăz, semințe, fructe de pădure și iaurt și lasă-l peste noapte la hidratate pentru un mic dejun ușor și personalizat.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Savureaza Tri Blend Select oricând în timpul zilei. Agită ușor recipientul înainte de fiecare utilizare, deoarece conținutul se poate sedimenta. Se amestecă 3 măsuri (40 g) de pudră cu 250 ml de apă sau cu laptele tău preferat, sau cu suc de fructe. Ajustează cantitatea de lichid în funcție de consistența dorită*.

* Valorile nutriționale vor fi diferite, dacă se amestecă cu suc de fructe sau altă băutură, sau se ajustează cantitatea de lichid.