Informaţii clienţi
Search Site

Immune Booster (21 pliculețe)

Fi primul care evaluează acest produs

Immune Booster conține EpiCor®, ingredient dovedit științific, preparat din drojdie fermentată deshidratată. Atunci când EpiCor® este administrat zilnic, poate ajuta oamenii să-și îmbunătățească calitatea vieții prin sprijinirea sistemului imunitar, a confortului nazal și, de asemenea, poate susține microbiomul intestinal.

Disponibilitate: În stoc

157,00 RON

Immune Booster este îmbogățit cu ingredientul dovedit științific EpiCor® și un amestec de vitamine și minerale cheie. Rezultatele studiilor clinice* arată că EpiCor® s-a dovedit că ajută la furnizarea de beneficii atât pentru sistemul imunitar, cât și pentru sănătatea intestinală.

Sistemul nostru imunitar este o rețea incredibil de complexă care funcționează armonios și neîncetat în fiecare zi. Susține-ți sistemul imunitar cu Immune Booster!

Immune Booster este, de asemenea, bogat în vitamine și minerale cheie, cum ar fi vitamina C, vitamina D, seleniu și zinc, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Îmbogățit cu ingredientul dovedit științific EpiCor®, un ingredient postbiotic dovedit clinic că susține atât sistemul imunitar, cât și sănătatea intestinală.

Studiile publicate* arată că EpiCor® ajută la susținerea sistemului imunitar, a confortului nazal, modulează pozitiv microbiomul intestinal și susține sănătatea digestivă.

Atunci când este administrat zilnic, EpiCor® s-a dovedit a fi o modalitate sigură care ajută oamenii să își îmbunătățească starea generală de sănătate.

Disponibil în cutie cu 21 de pliculețe, Immune Booster este o modalitate excelentă de a-ți susține sistemul imunitar atunci când ești în deplasare!

BENEFICII DE BAZĂ

  • Studiile clinice* demonstrează că EpiCor® ajută la furnizarea de beneficii atât asupra sistemului imunitar, cât și asupra sănătății intestinale
  • Bogat în vitamina C, vitamina D, seleniu și zinc, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Vitamina C, Seleniul și Zincul contribuie și ele la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Aromă răcoritoare de fructe de pădure
  • Îndulcitor din surse naturale din frunze de stevia
  • Nu conține coloranți sau arome artificiale
  • Potrivit pentru vegetarieni
  • Fără gluten

MOD DE UTILIZARE

  • Savurează Immune Booster zilnic prin adăugarea unui plic (3.7 g) în 150 ml de apă și amestecă până se dizolvă. Consumă un pahar pe zi, în timpul mesei.
  • Consumă acest produs într-o dietă echilibrată și variată, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.

EpiCor® este marcă înregistrată Embria Health Sciences, L.L.C.

* Șapte studii preclinice și opt studii clinice umane au fost publicate

Conţinut 21 pliculețe a câte 3,7g
Producător Herbalife

Scrie propria ta opinie despre produs

Doar persoanele înregistrate pot scrie evaluări. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Înapoi sus