Herbalife SKIN Gel tonifiant pentru ochi

210,00 RON

Herbalife SKIN Gel tonifiant pentru ochi ajută la îmbunătățirea aspectului zonei delicate din jurul ochilor, sporind elasticitatea și fermitatea pielii*.

Disponibilitate: în stoc
SKU
0770

Ajută la îmbunătățirea aspectului zonei delicate din jurul ochilor, sporind elasticitatea și fermitatea pielii*.

BENEFICII CHEIE

  • Ajută la reducerea aspectului de pungi de sub ochi**.
  • Conține extract revitalizant de castravete, care calmează și împrospătează pielea.
  • Fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.

Formulă exclusivă cu o combinație unică de Vitamina B3, Vitaminele C și E care asigură nutriția inteligentă pentru piele și contribuie la menținerea frumuseții pielii, au acțiune reparatorie, încetinesc procesul de îmbătrânire și contribuie la strălucirea și menținerea tinereții tenului, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii și extract de castravete.

TIP DE TEN

Potrivit pentru toate tipurile de ten.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Aplicați o cantitate mică de gel în jurul ochilor, masând ușor până este absorbită.

A se folosi dimineața.

 

* Produs testat pe subiecți pentru a evalua gradul de elasticitate și fermitate a pielii, măsurate pe o scară de evaluare vizuală la intervale de 7 și 42 zile. 45% dintre subiecți au prezentat semne de îmbunătățire a gradului de de elasticitate și fermitate a pielii din jurul ochilor, după 42 de zile.
** Semnele de reducere a aspectului de pungi de sub ochi sunt vizibile în medie de 45% după 7 zile, luând ca reper scara de evaluare vizuală.