Herbalife24 Prolong - Citrice

241,00 RON

H24 Prolong este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică pe bază de carbohidrați și proteine conține proteine pentru susținerea creșterii și menținerii masei musculare. Îmbogățită cu vitamina C și vitamine din complexul B (inclusiv niacină și acid pantotenic), această băutură are o aromă ușoară, ceea ce o face o alegere excelentă în timpul antrenamentelor.

Disponibilitate: Stoc epuizat
SKU
1435

Herbalife24 Prolong este o băutură carbo-proteică pentru antrenamente intense și îndelungate. Sursă dublă de carbohidrați cu eliberare atât rapidă cât și lentă, pentru a asigura energia necesară în timpul antrenamentelor prelungite.

Solicitarea mușchilor este maximă în cadrul unui efort fizic intens și prelungit, de aceea nutriția este vitală pentru a-ți îmbunătăți performanța. Prolong este o băutură cu aromă subtilă și ușor de consumat, care oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense. Datorită carbohidraților proveniți din două surse, Prolong facilitează folosirea caloriilor, pentru performanță susținută. Proteina din zer are rol de protecție, reducând riscul de distrugere a fibrelor musculare în timpul antrenamentelor.

BENEFICII CHEIE

 • Sursă dublă de carbohidrați cu eliberare atât rapidă cât și lentă, pentru a asigura energia necesară în timpul antrenamentelor prelungite.
 • Băutură izotonică, cu carbohidrați, proteine și sodiu.
 • Cele 440 de mg de sodiu asigură o hidratare corespunzătoare și contracție musculară în timpul antrenamentului.
 • Conține proteine în raport 1:7 cu carbohidrații, cu două scopuri: prevenirea distrugerii fibrelor musculare și reducerea timpului necesar recuperării. Proteina din zer poate funcționa ca terță sursă de energie.
 • Vitaminele B, inclusiv B1 și B12, susțin funcționarea metabolismului pentru eliberarea energiei.
 • Furnizează 100% din VNR* pentru Vitamina C, care contribuie la combaterea radicalilor liberi și oferă protecție împotriva stresului oxidativ.
 • Fără coloranți artificiali, arome sau îndulcitori.

CINE ARE NEVOIE DE PROLONG?

 • Sportivii de triatlon, care termină un antrenament combinat ciclism – alergare sau sunt în ziua cursei.
 • Cicliștii care urmează un antrenament de 4 ore.
 • Înotătorii care își fac antrenamentul de dimineață.
 • Fotbaliștii în timpul antrenamentelor sau al meciurilor.
 • Sportivii care fac antrenamente intense la sală.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Amestecă 4 măsuri rase (60 g) în 250 ml de apă și agită cu putere, apoi adaugă încă 250 ml de apă, pentru a face o porție de 500 ml.

Consumă o sticlă (500ml), în timpul exerciţiilor fizice.

Testat pentru depistarea substanțelor interzise. Programul de asigurare a calității Informed-Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testată de laboratorul de antidoping pentru sporturile de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Mai multe detalii pe www.informed-sport.com.

 

* Valoare nutrițională de referință