Herbalife este sponsor nutrițional al mai multor echipe și atleți

Mai jos sunt doar câteva dintre echipele și atleții care consumă produsele Herbalife:

Sportivi români

Herbalife este partener global în nutriție al următorilor sportivi:

  • Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon olimpic, vice-campion balcanic la triatlon olimpic și campion balcanic la duatlon

Cristiano Ronaldo

Herbalife este sponsorul oficial în nutriție al jucătorului internațional de fotbal, Cristiano Ronaldo.

Herbalife - sponsorul oficial în nutriție și al lui Cristiano Ronaldo

Herbalife - sponsorul oficial în nutriție al lui Cristiano Ronaldo"Cred cu tărie în importanța nutriției corecte pentru mine ca om, atât pe teren cât și în afara acestuia." - Cristiano Ronaldo

Ronaldo deja lucrează cu John Heiss, Ph.D. Herbalife Senior Director pentru Sport și Nutriție la o linie completă de produse. De asemenea, ca sponsor oficial, Herbalife va colabora cu Ronaldo pentru a optimiza programul său personal de nutriție și pentru a-i oferi o gamă de produse care să-i asigure necesarul pentru regimul de antrenament.

"Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Herbalife, o companie ce împărtășește pasiunea mea și aduce o expertiză solidă și cunoștințe în domeniul nutriției pentru sport." - Cristiano Ronaldo

În final, se va alătura echipei Herbalife Family Foundation pentru dezvoltarea programelor ce susțin nutriția sănătoasă și inițiativele educaționale.

Internaționalul portughez, care joacă la clubul de fotbal Juventus din Italia, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume și un jucător mondial emblematic în acest domeniu.

Ronaldo a bătut numeroase recorduri și a câstigat de două ori Gheata de Aur, Balonul de Aur FIFPro în 2008, jucătorul anului, FIFA World fotbalistul anului plus multe alte premii și continuă să-și pună amprenta în echipele la care joacă și în competițiile internaționale.

Ronaldo a fost născut în Santo Antonio și și-a început cariera fotbalistică la vârsta de 8 ani, într-o echipă de amatori Andorinha. Aici a fost remarcat rapid și a fost angajat de un club național și, după ce a câștigat campionatul, a fost recrutat de Sporting CP, care l-a angajat la 13 ani. În 2003, după un succes extraordinar cu Sporting CP, Ronaldo a semnat cu Manchester United unde a jucat până în 2009 până când Real Madrid i-a dat cel mai impresionant contract din istoria fotbalului. Ronaldo a jucat pentru țara sa și a reprezentat Portugalia în competiții Europene și în Cupa mondială.

În afara terenului, Ronaldo este activ în activități caritabile, ambasador global pentru "Salvați Copiii" și ambasador pentru "The Mangrove Care Forum" în Indonezia.

LA Galaxy

Herbalife - sponsor nutrțional al LA Galaxy

Herbalife este sponsorul oficial în nutriție al echipei LA Galaxy.

Alte echipe sponsorizate nutrițional de Herbalife: FC Spartak - Moscow, Olympiacos FC, Naționala de Fotbal a Belgiei, Marco Polo Cycling Team
Alți atleți sponsorizați nutrițional de Herbalife: Attila Vajda, Sergio Rodríguez

Prin accesarea următoarelor link-uri veți părăsi Website-ul Distribuitorului Independent Herbalife și veți vizita Website-uri care nu sunt asociate cu Herbalife sau cu Membrii săi Independenți.

Site-ul oficial al lui Cristiano Ronaldo.
Pagina de parteneri a echipei LA Galaxy.