Informaţii clienţi
Search Site

Herbalife este sponsor nutriţional al mai multor echipe şi atleţi

Mai jos sunt doar câteva dintre echipele şi atleţii care consumă produsele Herbalife:

 

Sportivi români

Herbalife este partener global în nutriţie al următorilor sportivi:

  • Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon olimpic, vice-campion balcanic la triatlon olimpic și campion balcanic la duatlon

Cristiano Ronaldo

Herbalife este sponsorul oficial în nutriţie al jucătorului internaţional de fotbal, Cristiano Ronaldo.

Herbalife - sponsorul oficial în nutriţie şi al lui Cristiano Ronaldo "Cred cu tărie în importanța nutriției corecte pentru mine ca om, atât pe teren cât și în afara acestuia." - Cristiano Ronaldo

Ronaldo deja lucrează cu John Heiss, Ph.D. Herbalife Senior Director pentru Sport și Nutriție la o linie completă de produse. De asemenea, ca sponsor oficial, Herbalife va colabora cu Ronaldo pentru a optimiza programul său personal de nutriție și pentru a-i oferi o gamă de produse care să-i asigure necesarul pentru regimul de antrenament.

"Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Herbalife, o companie ce împărtășește pasiunea mea și aduce o expertiză solidă și cunoștințe în domeniul nutriției pentru sport." - Cristiano Ronaldo

În final, se va alătura echipei Herbalife Family Foundation pentru dezvoltarea programelor ce susțin nutriția sănătoasă și inițiativele educaționale.

Internaționalul portughez, care joacă la clubul de fotbal Real Madrid din Spania, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume și un jucător mondial emblematic în acest domeniu.

Ronaldo a bătut numeroase recorduri şi a câstigat de două ori Gheata de Aur, Balonul de Aur FIFPro în 2008, jucătorul anului, FIFA World fotbalistul anului plus multe alte premii şi continuă să-şi pună amprenta în echipa Real Madrid şi în competiţiile internaţionale.

Ronaldo a fost născut în Santo Antonio şi şi-a început cariera fotbalistică la vârsta de 8 ani, într-o echipă de amatori Andorinha. Aici a fost remarcat rapid şi a fost angajat de un club naţional şi, după ce a câştigat campionatul, a fost recrutat de Sporting CP, care l-a angajat la 13 ani. În 2003, după un succes extraordinar cu Sporting CP, Ronaldo a semnat cu Manchester United unde a jucat până în 2009 până când Real Madrid i-a dat cel mai impresionant contract din istoria fotbalului. În afară de participarea în La Liga, Ronaldo a jucat pentru ţara sa şi a reprezentat Portugalia în competiţii Europene şi în Cupa mondială.

În afara terenului, Ronaldo este activ în activităţi caritabile, ambasador global pentru "Salvaţi Copiii" şi ambasador pentru "The Mangrove Care Forum" în Indonezia.

 

LA Galaxy

Herbalife - sponsor nutrţional al LA Galaxy

Herbalife este sponsorul oficial în nutriţie al echipei LA Galaxy

 

Alte echipe sponsorizate nutriţional de Herbalife: FC Spartak - Moscow, Olympiacos FC, Naţionala de Fotbal a Belgiei, Marco Polo Cycling Team
Alţi atleţi sponsorizaţi nutriţional de Herbalife:
Attila Vajda, Sergio Rodríguez
Pentru lista completă accesaţi Herbalife Sports.

 

Prin accesarea următoarelor link-uri veţi părăsi Website-ul Distribuitorului Independent Herbalife şi veţi vizita Website-uri care nu sunt asociate cu Herbalife sau cu Distribuitorii săi Independenţi.

Site-ul oficial al lui Cristiano Ronaldo.
Pagina de parteneri a echipei LA Galaxy.

Înapoi sus