Herbalife SKIN Mască purificatoare pe bază de argilă şi mentă

113,00 RON

Herbalife SKIN Mască purificatoare pe bază de argilă și mentă este o mască cremoasă pe bază de argilă, are efectul absorbant și tonifiant al argilei din bentonit, îndepărtând murdăria și absorbind excesul de sebum.

Disponibilitate: în stoc
SKU
0773

Această mască cremoasă pe bază de argilă, are efectul absorbant și tonifiant al argilei din bentonit, îndepărtând murdăria și absorbind excesul de sebum.Această mască cremoasă pe bază de argilă are efectul absorbant și tonifiant al argilei din bentonit, îndepărtând murdăria și absorbind excesul de sebum.

BENEFICII CHEIE

  • Testele clinice au demonstrat că îmbunătățește aspectul porilor după doar o aplicare*.
  • Aromele subtile de mentă și rozmarin trezesc simțurile.
  • Pregătește tenul pentru a primi beneficiile serumurilor și cremelor noastre hidratante.
  • Fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.

Formulă exclusivă cu Vitamina B3 care intră în componența numeroaselor enzime responsabile pentru menținerea frumuseții pielii, Vitaminele C și E cu proprietăți antioxidante, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii, argilă din bentonit cu proprietăți de curățare, ulei de frunze de rozmarin – o componentă aromatică, care adaugă parfum produsului și ulei de mentă pentru un parfum revigorant.

TIP DE TEN

Potrivită pentru toate tipurile de ten.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Aplicați după produsul de curățare. Lăsați masca să acționeze 5-10 minute, clătiți cu apă călduță și tamponați. Apoi aplicați serumul și crema hidratantă.

Utilizați de 1-3 ori pe săptămână, după caz.

 

* Produs testat pe subiecți pentru evaluarea aspectului porilor pe o scară de evaluare vizuală, imediat după aplicare. Au fost observate îmbunătățiri în medie de 35%, imediat după aplicare.