Herbalife SKIN Exfoliant cu efect instantaneu pe bază de fructe de pădure

104,00 RON

Herbalife SKIN Exfoliant cu efect instantaneu pe bază de fructe de pădure bogat în antioxidanți cu semințe din fructe de pădure, care vă ajută să obțineți un ten catifelat, fin și neted.

Disponibilitate: în stoc
SKU
0772

Exfoliant bogat în antioxidanți cu semințe din fructe de pădure, care vă ajută să obțineți un ten catifelat, fin și neted.

BENEFICII CHEIE

  • După folosire, tenul are un aspect mai sănătos.
  • Parfumul proaspăt și fructat trezește simțurile.
  • Fără sulfați și fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.

Formulă exclusivă cu Vitamina B3 care intră în componența numeroaselor enzime responsabile pentru menținerea frumuseții pielii, Vitaminele C și E cu proprietăți antioxidante, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii, ingrediente de curățare pe bază de derivate din nucă de cocos care nu irită și nu sunt agresive cu pielea, particule exfoliante și semințe de afine care contribuie la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii.

TIP DE TEN

Potrivit pentru toate tipurile de ten.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Masați ușor pe pielea umedă cu mișcări circulare (evitați zona ochilor). Clătiți cu apă călduță și tamponați. Apoi aplicați loțiunea tonică, serumul și crema hidratantă Herbalife SKIN. Utilizați de 1-3 ori pe săptămână, după caz.