Herbalife SKIN Cremă hidratantă pentru strălucire zilnică

260,00 RON

Herbalife SKIN Cremă hidratantă pentru strălucire zilnică este o loțiune hidratantă cu proprietăți iluminatoare care vă va face tenul să strălucească de sănătate. Pielea radiază, chiar și fără machiaj.

Disponibilitate: în stoc
SKU
0830

O loțiune hidratantă cu proprietăți iluminatoare care vă va face tenul să strălucească de sănătate. Pielea radiază, chiar și fără machiaj.

BENEFICII CHEIE

  • Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie și a ridurilor în doar 7 zile*.
  • Testele clinice au demonstrat că pielea devine mai strălucitoare, mai catifelată și mai netedă la atingere, după doar 7 zile**.
  • Testele clinice au demonstrat că produsul dublează hidratarea pielii timp de opt ore***.
  • Acest produs este ideal pentru orice ocazie în care vreți ca tenul dumneavoastră să arate proaspăt și catifelat, sau când doriți să folosiți un produs hidratant lejer.
  • Fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.

Formulă exclusivă cu o combinație unică de Vitamina B3, Vitaminele C și E care asigură nutriția inteligentă pentru piele și contribuie la menținerea frumuseții pielii, au acțiune reparatorie, încetinesc procesul de îmbătrânire și contribuie la strălucirea și menținerea tinereții tenului, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii, ulei de floarea soarelui pentru a oferi finețe și suplețe pielii, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella) cu proprietăți de relaxare a zonelor ridate ale pielii, ulei de nuci de Macadamia - un ulei luxuriant cu un conținut ridicat de acizi grași esențiali ce constituie un ingredient benefic pentru pielea uscată și ulei de semințe de susan ce dă pielii o textură fină.

TIP DE TEN

Potrivită pentru toate tipurile de ten, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Utilizați dimineața după aplicarea produsului de curățare, loțiunea tonică și serum. Masați ușor până intră în piele. Pentru rezultate optime, folosiți seara Crema regeneratoare de noapte.

 

* Produs testat pe subiecți pe o scară de evaluare vizuală la intervale de 2, 4 și 7 zile.
** Testat clinic pe subiecți pentru a evalua gradul de asprime a pielii la intervale de 0, 7 și 42 zile.
*** Produs testat pe subiecți pentru a evalua gradul de hidratare a pielii la interval de 8 ore. 100% din subiecți au prezentat un nivel de hidratare a pielii dublu față de nivelul de referință, după opt ore.