Herbalife SKIN Cremă hidratantă pentru ochi

210,00 RON

Herbalife SKIN Cremă hidratantă pentru ochi reduce apariția liniilor fine de expresie și a ridurilor din jurul ochilor, o zonă care are mai puține glande sudoripare și sebacee și care este, deci, extrem de predispusă la deshidratare.

Disponibilitate: în stoc
SKU
0771

Herbalife SKIN Cremă hidratantă pentru ochi este special concepută pentru zona delicată din jurul ochilor, care are mai puține glande sudoripare și sebacee și care este extrem de predispusă la deshidratare.

BENEFICII CHEIE

  • Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie și a ridurilor din jurul ochilor*.
  • Testele clinice au demonstrat o creștere semnificativă a nivelului de hidratare a pielii după opt ore**.
  • Fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.

Formulă exclusivă cu o combinație unică de Vitamina B3, Vitaminele C și E care asigură nutriția inteligentă pentru piele și contribuie la menținerea frumuseții pielii, au acțiune reparatorie, încetinesc procesul de îmbătrânire și contribuie la strălucirea și menținerea tinereții tenului, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii, ulei de nuci de Macadamia ce conține o cantitate mare de acizi grași esențiali, vitali pentru echilibrarea nivelului de hidratare a pielii, extract de castravete pentru calmarea și revigorarea pielii și peptide.

TIP DE TEN

Potrivită pentru toate tipurile de ten.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Aplicați o cantitate mică în jurul ochilor, masând ușor.

A se folosi dimineața.

 

* Testat clinic pe subiecți pentru a evalua gradul de asprime a pielii la intervale de 0, 7 și 42 zile.
** Produs testat pe subiecți pentru a evalua gradul de hidratare a pielii la interval de 8 ore. 100% dintre subiecți au prezentat un nivel de hidratare a pielii, vizibil îmbunătățit, după 8 ore, față nivelul de referință.