Herbalife24 Rebuild Strength - Ciocolată

344,00 RON

H24 Rebuild Strength este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică, pe bază de carbohidrați și proteine este creată pentru a fi folosită după antrenamentele de tip anaerob.

Conține 25 g de proteine, care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.
Fierul contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul normal al oxigenului în corp.

Disponibilitate: în stoc
SKU
1437

Herbalife24 Rebuild Strength este o băutură bogată în proteine, pentru recuperare după antrenamentele de forță.

Susține creșterea masei musculare, cu 25 g de proteină din lapte de înaltă calitate.
Amestecul atent selectat de proteine din lapte creează un mediu propice creșterii rapide și constante a masei musculare. Aminoacizii esențiali cu catena ramificată (BCAA) sprijină metabolismul muscular, după un antrenament de forță și rezistență.

BENEFICII CHEIE

  • Conține 25 g de proteine din lapte de înaltă calitate per porţie, care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, furnizând proteine mușchilor extenuați.
  • Conține un amestec de carbohidrați cu metabolizare rapidă, pentru a optimiza absorbția celor 25 g de proteine de înaltă calitate.
  • Fierul contribuie la formarea de globule roșii în sânge și la transportul oxigenului către ţesuturi.
  • BCAA pentru a susține metabolismul muscular și recuperarea rapidă după exerciții, cu rol special în creșterea musculară.
  • Bogat în proteine, cu adaos de carbohidrați pentru a facilita absorbția de proteine de către mușchii extenuați în timpul exercițiilor post anaerobe.
  • Fără arome sau îndulcitori artificiali.

CINE ARE NEVOIE DE REBUILD STRENGTH?

  • Cei care ridică greutăți la sală
  • Sportivii - care practică sporturi combinate, după un antrenament intens
  • Fotbaliștii care vor să își dezvolte masa musculară
  • Cei care au nevoie de un aport ridicat de proteine

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Adăugați 5 măsuri rase (50 g) în 250 ml de apă și amestecați cu putere. A se consuma în următoarele 30 de minute după efectuarea activități fizice de tip anaerob.

Testat pentru depistarea substanțelor interzise: Programul de asigurare a calității Informed-Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testată de laboratorul de antidoping pentru sporturile de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Mai multe detalii pe www.informed-sport.com.