Herbalife24 Rebuild Endurance - Vanilie

354,00 RON

H24 Rebuild Endurance este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică pentru sportivi, pe bază de carbohidrați și proteine, este creată pentru a fi folosită după antrenamentul fizic aerobic.

Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.
Vitaminele C și E ajută la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitamina C și Fierul ajută la reducerea extenuării și oboselii.
Fierul și vitaminele C, B1 și B2 contribuie la un metabolism energetic normal.

Disponibilitate: în stoc
SKU
1436

Herbalife24 Rebuild Endurance este o băutură bogată în proteine, pentru recuperarea după sporturile de anduranță.

Recuperarea după exerciții aerobe intense necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară. Rebuild Endurance conține un amestec de carbohidrați, care susține restabilirea nivelului de glicogen din mușchi, reducând considerabil timpul necesar recuperării după efort.

Amestecul de proteină din lapte, glutamină și L-Carnitină ajută la refacerea musculară și la susținerea sistemului imunitar. Proteina din zer și proteina din cazeină permit refacerea rapidă și de durată a mușchilor.

Recuperarea este o parte foarte importantă a antrenamentului sau a unei competiții. Sportivilor le este recomandat să consume o cantitate de carbohidrați echivalentă cu 1.0-1.5 g/kg din greutatea lor corporala în primele 3 minute de la finalizarea antrenamentului sau competiției, pentru a-și reface cantitatea de glicogen utilizată în timpul efortului fizic prelungit.

BENEFICII CHEIE

  • Creat pentru a favoriza recuperarea rapidă cu ajutorul unui amestec de carbohidrați și proteine pentru a susține restabilirea nivelului de glicogen din mușchi și refacerea musculară, imediat după antrenamente.
  • Fiecare porție conține 36 g de carbohidrați special aleși și 10 g de proteine din lactate de calitate superioară, care ajută la refacerea mușchilor.
  • L-Glutamină pentru protecția sistemului imunitar.
  • Conține L-Carnitină pentru a sprijini metabolismul muscular și recuperarea după antrenament.
  • Furnizează vitaminele B1, B2, C și E.
  • Furnizează fier 45% din VNR*, ce contribuie la protejarea globulelor roșii din sânge și la transportul oxigenului către țesuturi.
  • Fără coloranți, arome sau îndulcitori artificiali.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Adaugă 4 măsuri rase (50g) în 250ml de apă. Amestecă bine și consumă în următoarele 30 de minute după antrenament.

Folosește acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață sănătos și activ.

Este important să se consume zilnic o cantitate corespunzătoare de lichide.

Este important să se respecte întocmai aceste instrucțiuni.

Testat pentru depistarea substanțelor interzise: Programul de asigurare a calității Informed-Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testată de laboratorul de antidoping pentru sporturile de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu conține substanțe interzise. Mai multe detalii pe www.informed-sport.com.

 

* Valoare nutrițională de referință