Protein Drink Mix

220,00 RON

Modul perfect de a-ți crește aportul de proteine. Protein Drink Mix oferă două opțiuni delicioase de consum. Poate fi preparat ca o gustare proteică controlată caloric sau poate fi adăugat în shake-ul preferat Formula 1 pentru o băutură cremoasă.

Disponibilitate: în stoc
SKU
2600

Protein Drink Mix este modul ideal de a-ți crește aportul zilnic de proteine. Amestecă-l cu apă pentru a pregăti rapid o băutură proteică nutritivă sau adaugă-l în shake-ul preferat, împreună cu apa, pentru a prepara un shake delicios cu adaos de proteine.

Protein Drink Mix furnizează 108 kcal per porție și 14,9 g de proteine de înaltă calitate ce contribuie la menținerea masei musculare. Fiecare porție furnizează, de asemenea, 20 de vitamine și minerale pentru atingerea necesarului zilnic recomandat, inclusiv vitamine din complexul B (tiamină, riboflavină și vitamina B12) și cupru care contribuie la funcționarea normală a metabolismului energetic, zinc și mangan care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

BENEFICII CHEIE

  • 15 g de proteine de înaltă calitate
  • 7 g de carbohidrați
  • 20 vitamine și minerale
  • Poate fi preparat cu apă
  • Aromă delicioasă de vanilie

CUM TE POATE AJUTA?

Protein Drink Mix este un mod excelent de a-ți atinge necesarul zilnic de proteine. Proteinele sunt elemente fundamentale în viața noastră. Ele sunt esențiale pentru funcționarea corectă a celulelor și pentru creșterea și repararea țesuturilor.

Corpul nostru nu poate stoca proteinele și nici nu le poate produce intern astfel că este vital pentru noi să consumăm suficiente proteine zilnic.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

  • Pentru a fi consumat ca gustare amestecați două măsuri (28 g) de Protein Drink Mix cu 250 ml de apă rece.
  • Pentru a fi consumat împreună cu shake-ul preferat adăugați pur și simplu o măsură (14 g) la cele două măsuri de shake Formula 1 și amestecați cu 250 ml de apă rece.