Protein Drink Mix Vegan

246,00 RON

Protein Drink Mix Vegan este 100% vegan, bogat în proteine, fără gluten, fără zahăr, fără lactate, cu o textură cremoasă. Există atâtea modalități de a te bucura de gustul delicios al Protein Drink Mix Vegan. Este partenerul perfect pentru shake-urile tale Formula 1. Aroma subtilă de vanilie îl face un ingredient ideal pentru prăjituri și rețete sănătoase*.

Prepară-ți rapid o masă vegană sănătoasă, bogată în proteine și echilibrată din punct de vedere nutrițional.

Disponibilitate: în stoc
SKU
172K

Protein Drink Mix Vegan este 100% vegan, bogat în proteine, fără gluten, fără zahăr, fără lactate, cu o textură cremoasă.

Cu doar 2 măsuri ce furnizează 15 g de proteine, 22 de vitamine și minerale esențiale și mai puțin de 1 g de zahăr per porție, poți savura Protein Drink Mix Vegan sub formă de shake sănătos.

Amestecă-l cu shake-ul tău preferat Formula 1 pentru a obține o masă sănătoasă vegană, bogată în proteine (26 g), fibre (6 g) și 26 de vitamine și minerale. Adaugă două măsuri de Protein Drink Mix Vegan și două măsuri din shake-ul tău preferat Formula 1 la 300 ml de apă, amestecă și savurează.

Atingerea obiectivelor de sănătate și wellness poate reprezenta o provocare. Indiferent dacă adopți un stil alimentar vegan sau încerci mai multe opțiuni pe bază de plante, asigurarea unei cantități adecvate de proteine este esențială pentru menținerea unei diete echilibrate.

Există atâtea modalități de a te bucura de gustul delicios al Protein Drink Mix Vegan. Este partenerul perfect pentru shake-urile tale Formula 1. Aroma subtilă de vanilie îl face un ingredient ideal pentru prăjituri și rețete sănătoase*.

Protein Drink Mix Vegan se încadrează perfect în pachetul de Mic Dejun Ideal Vegan. Încearcă și celelalte produse din gama noastră cu ingredient vegane și începe călătoria spre o nutriție excelentă.

BENEFICII CHEIE

  • 100% vegan
  • 15 g de proteine de înaltă calitate
  • 22 vitamine și minerale
  • Fără zahăr, îndulcit cu stevia
  • Fără lactăză
  • Fără gluten
  • Poate fi preparat cu apă
  • Aromă subtilă de vanilie

CUM TE POATE AJUTA?

Protein Drink Mix Vegan este un mod excelent de a-ți atinge necesarul zilnic de proteine. Proteinele sunt elemente fundamentale în viața noastră. Ele sunt esențiale pentru funcționarea corectă a celulelor și pentru creșterea și repararea țesuturilor.

Corpul nostru nu poate stoca proteinele și nici nu le poate produce intern astfel că este vital pentru noi să consumăm suficiente proteine zilnic.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

  • Pentru a fi consumat ca gustare amestecați 2 măsuri de Protein Drink Mix Vegan cu 250 ml de apă rece SAU 3 măsuri de Protein Drink Mix Vegan cu 375 ml de apă rece.
  • Pentru a fi consumat împreună cu shake-ul preferat adăugați pur și simplu 2 măsuri de Protein Drink Mix Vegan și 2 măsuri de shake Formula 1 și amestecați cu 300 ml de apă rece.

Bucură-te de acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață sănătos și activ.

 

* Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe ambalaj, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe eticheta produsului.

 

Te rugăm să ai în vedere că dacă un produs Herbalife este folosit într-o rețetă care implică prepararea termică, nivelurile unor vitamine din produsul finit pot să scadă comparativ cu valorile indicate pe eticheta produsului.