Herbalife24 Formula 1 Sport - Cremă de Vanilie

250,00 RON

H24 Formula 1 Sport este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Un înlocuitor unic al unei mese sănătoase ce conține proteină din lapte, Formula 1 Sport a fost special creat pentru persoanele cu un stil de viață activ și care fac sport în mod regulat. Echilibrat din punct de vedere nutritiv, Formula 1 Sport reprezintă nutriția de bază pentru performanță sportivă, fiind în același timp ușor de consumat.

Disponibilitate: Stoc epuizat
SKU
4461

Herbalife24 Formula 1 Sport nu este ca orice alt înlocuitor de masă. Hrănește sportivul din tine, ținând în același timp evidența caloriilor zilnice. Acest înlocuitor de masă oferă un amestec echilibrat de proteine de înaltă calitate, fibre, carbohidrați și vitamine și minerale cheie. Dezvoltat de experți pentru a oferi corpului tău nutrienții necesari unei mese echilibrate. Ține pasul cu progresul tău zilnic cu acest shake înlocuitor de masă, delicios și convenabil.

O masă sănătoasă pentru sportivi sau persoane cu un stil de viață activ. Formula 1 Sport are doar 219 calorii per porție și te ajută să-ți controlezi aportul caloric.

BENEFICII CHEIE

  • Conține 19 g de proteine care susțin creșterea masei musculare.
  • Conține 25 de vitamine și minerale, pentru a te ajuta să obții nutriția optimă de care are nevoie organismul tău.
  • Conține toți aminoacizii esențiali, inclusiv leucina, care este unul dintre aminoacizii BCAA.
  • Conține cazeină și proteină din zer, ambele fiind proteine din lapte de o foarte bună calitate.
  • Vitaminele C, E și Seleniu ajută la protejarea celulelor din organism de stresul oxidativ.
  • Amestec unic de proteine cu carbohidrați, fibre, vitamine și minerale.

CINE ARE NEVOIE DE FORMULA 1 SPORT?

  • Formula 1 Sport este pentru orice persoană cu un stil de viață activ.
  • Cei care practică un sport ca activitate recreativă sau adoră să meargă la sală, sau care au nevoie de o masă sănătoasă.
  • Persoanele cu o carieră solicitantă, mereu ocupate și grăbite, dar care fac sport pentru a fi în formă.
  • Sportivii care trebuie să își controleze greutatea și să își păstreze o alimentație sănătoasă.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Agită ușor recipientul înainte de fiecare utilizare.

Amestecă două măsuri (26 g) de pudră Formula 1 Sport cu 250 ml de lapte semidegresat (1,5 % grăsime) și savurează.

 

Pentru controlul greutății: Substituirea a două mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu înlocuitori de masă contribuie la pierderea în greutate. Înlocuiți două mese pe zi cu câte un delicios shake Formula 1 Sport și consumați o singură masă hrănitoare.

Pentru o nutriție echilibrată și menținerea greutății: Substituirea unei mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice cu un înlocuitor de masă contribuie la menținerea greutății corporale după pierderea în greutate. Înlocuiți o masă pe zi cu un delicios shake Formula 1 Sport și consumați două mese hrănitoare.

Testat pentru depistarea substanțelor interzise: Programul de garantare al calității Informed-Sport certifică faptul că un eșantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testat de laboratorul de antidoping pentru sporturile de clasă mondială de la LGC și s-a constatat că nu contine substanțe interzise. Mai multe detalii pe www.informed-sport.com.