Informaţii clienţi
Search Site

Activator Celular

Fi primul care evaluează acest produs

Folosind Herbalife Activator Celular pe parcursul zilei, puteţi ajuta coprul dumneavoastră să prelucreze nutrienţii mai eficient, pentru ca dumneavoastră să profitaţi la maxim de principiile nutritive din alimentaţie.

Disponibilitate: În stoc

124,00 RON

Nivelul ridicat al stresului poate duce la oboseală şi la o rezistenţă scăzută a organismului.
Folosind Herbalife Activator Celular pe parcursul zilei, puteţi ajuta coprul dumneavoastră să prelucreze nutrienţii şi să asigure rezervele de energie, pentru ca dumneavoastră să profitaţi la maxim de principiile nutritive din alimentaţia dumneavoastră.
Conţine vitaminele esenţiale ale grupului B, B1, B2 şi B6, mangan şi cupru care ajută la procesarea mai rapidă a energiei din alimente.
Contribuie la detoxifierea celulelor. Conţine zinc pentru metabolizarea normală a carbohidraţilor. Conţine oligoelemente, pe care organismul omului modern nu le primeşte din cauza alimentaţiei neechilibrate. Consumat zilnic, ajută la excelenta absorbţie a vitaminelor şi mineralelor din hrană, măreşte vitalitatea, contribuie la instalarea în organism a unei stări de echilibru fizic şi psihic. Este un adjuvant necesar pentru programul de slăbire, pentru sportivi şi persoane care desfăşoară activităţi cu consum mare de energie fizică sau mentală. Factorii care participă la prelucrarea energiei celulare alături de microelementele nutritive şi un mix unic din 12 plante vă vor îmbunătăţi vitalitatea. Mineralele zinc, mangan şi cupru ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Se consumă câte 1 capsulă, de 3 ori/zi.
Conţinut: 90 capsule
Pentru efecte optime, folosiţi Herbalife Activator Celular împreună cu Formula 1 şi Formula 2.

Conţinut 48,1 grame, 90 capsule
Producător Herbalife

Scrie propria ta opinie despre produs

Doar persoanele înregistrate pot scrie evaluări. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Cumpărate împreună frecvent

Clienţi care au cumpărat acest articol au cumpărat de altfel şi următoarea combinaţie de articole.

Înapoi sus