Informaţii clienţi
Search Site

De ce Herbalife?

Roata nutritiei Herbalife

În funcţie de ceea ce doreşti să îmbunătăţeşti în felul în care arăţi şi/sau te simţi, programele Herbalife te pot ajuta să-ţi atingi scopul.

Mai departe este foarte important să fie înţeleşi termenii de alimentaţie şi nutriţie. Alimentaţia este ceea ce noi mâncăm, nutriţia reprezintă nutrienţii de care au nevoie celulele organismului uman pentru a fi hranite.

Cum mă poate ajuta Herbalife să slăbesc/mă menţin/mă îngraş/îmbunătăţesc sănătatea?

Atunci când apar deficite nutritive în alimentaţie, corpul începe să dea "semnale" că lucrurile nu sunt în regulă. Aceste "semnale" variază în funcţie de problemă. Uneori este vorba despre "banalele" dureri de cap sau lipsă de energie, alteori dureri de stomac, extremităţi reci, transpiraţii reci etc.. Dacă există, oricare ar fi aceste "semnale", organismul de fapt ne spune că ceva nu este în regulă şi trebuie acţionat în acea direcţie dacă vreţi ca lucrurile să se îmbunătăţească. Nu poţi fi sănătos dacă ai constant carenţe în alimentaţie.

Podusele Herbalife furnizează elementele nutritive de care corpul are zilnic nevoie, atât pe interior (nutriţie internă), cât şi pe exterior (nutriţie externă). Corpul primindu-şi tot ce are nevoie, îşi face funcţiile corect.

Este uşor de preparat şi rapid de consumat

Ca să iei o masă Herbalife, durează 1-2 minute s-o prepari. Foarte simplu combinând un lichid slab caloric cu praful Formula 1 şi depinde de tine în cât timp consumi un pahar cu lichid. Şi dacă 1-2 minute ţi se pare mult, poţi alege pentru masă un baton Formula 1 Express, căruia nu trebuie decât să-i desfaci ambalajul. Referitor la celelalte produse, este şi mai simplu, deorarece sunt sub formă de table, capsule etc. şi se consumă cu apă.

Este testat şi este sigur

Studiile clinice în diferite colţuri ale lumii, independente de Herbalife, au demonstrat beneficiile produselor Herbalife. Pentru detalii, citiţi pe siteul Herbalife la https://companie.herbalife.ro/stiinta

Ai tot ce ai nevoie şi la îndemână

Intrând într-un program Herbalife, site-ul Nutrienti.Eu îţi pune la dispoziţie un consultant wellness, astfel că împreună puteţi găsi variantele optime de program pentru orice direcţie doriţi să îmbunătăţiţi: mic dejun sănătos, gustări sănătoase, controlul greutăţii (slăbire, menţinere, îngrăşare), modelare, celulită, masă musculară sau chiar îngrijire personală cu produse de nutriţie externă. Consultanţa este GRATUITĂ pe toată perioada programului.

Consumi produse pe care le consumă şi campionii

Cristiano Ronaldo este sportiv sponsorizat de Herbalife. De asemeni Herbalife este sponsorul nutriţional al LA Galaxy, FC Viitorul şi al multor sportivi şi echipe sportive.
Se ştie că sportivii sunt foarte bine supravegheaţi în legătură cu ceea ce consumă deoarece ei au şi foarte multe substanţe şi ingrediente interzise. Aceştia consumă produsele Herbalife pentru a avea performanţe mai bune. Şi tu ai această posibilitate prin intermediul site-ului Nutrienti.Eu.

Înapoi sus