Informaţii clienţi
Search Site

Concentrat Herbal Aloe Vera

Fi primul care evaluează acest produs

Concentrat Herbal Aloe Vera este bogat în vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, microelemente, acizi graşi esenţiali şi enzime necesare organismului, într-o formă uşor asimilabilă, precum şi o mare cantitate de aminoacizi, care sunt o excelentă nutriţie naturală.

Disponibil în 2 arome: original şi mango.

Disponibilitate: În stoc

Numele Produsului Preţul Qty
AloeMax (97% suc de Aloe Vera)
191,00 RON
Concentrat Herbal Aloe Vera - Mango
153,00 RON
Concentrat Herbal Aloe Vera - Naturală
153,00 RON

Consumul exagerat de sucuri sintetice sau cafea îţi lasă organismul fără substanţe nutritive. În plus, o băutură răcoritoare non-dietetică conţine cel puţin 6 linguriţe de zahăr. Îndulcitorii artificiali pot produce senzaţia de foame. În loc să suferi de o lipsă temporară de zahăr, care te lasă să te simţi uscat, consumă o băutură naturală pentru o sănătate bună.
Concentrat Herbal Aloe Vera este bogat în vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, microelemente, acizi graşi esenţiali şi enzime necesare organismului, într-o formă uşor asimilabilă, precum şi o mare cantitate de aminoacizi, care sunt o excelentă nutriţie naturală.
La crearea acestui concentrat s-a folosit specia superioară a plantei Aloe Vera - Aloe Barbadensis Miller, care conţine cele mai importante substanţe nutritive. În compoziţia concentratului mai intră şi muşeţelul, ale cărui proprietăţi emoilente, antiinflamatoare, de calmare şi uşurare sunt folosite în scopuri curative.
Această băutură revigorantă ajută la acţiunea de autocurăţare a corpului, curăţarea tubului digestiv, refacerea proceselor de absorbţie în intestinul subţire. Oferă un aport sporit de calciu, magneziu şi potasiu, de asemenea, reprezintă o sursă de betacaroten. S-a eliminat complet aloinul, substanţa amară din planta Aloe Vera. Conţine lămâie - un antioxidant.
Băutura este concentrată, are un gust delicios, este uşor de preparat. Are proprietăţi tonifiante.

  • Plantele de Aloe cresc în climate aride. Sunt plante fără tulpină ce depozitează apa în frunze şi rădăcini. Cu toate că sunt originare din Africa, majoritatea producţiei Herbalife de Aloe provine din Mexic.
  • Cultivatorii de Aloe sădesc butaşii de Aloe, care au între 20-30cm înălţime. Aceştia au nevoie de 18 până la 24 de luni pentru a se maturiza.
  • Asemenea majorităţii culturilor, Aloe se plantează pe rânduri, la o distanţă de 70cm una de cealaltă. Pe un pogon de pământ vor creşte aproximativ 5.000 de plante de Aloe.
  • După ce se culeg frunzele de Aloe, gelul din acestea se extrage mecanic, pentru a crea fâşiile de Aloe. Gelul se obţine prin procesare la rece, pentru a asigura cea mai bună calitate.

Concentrat Herbal Aloe Vera este disponibilă în 2 arome:
Aromă naturală
Aromă de mango

Mod de preparare: 2-3 capacele de Concentrat Herbal Aloe Vera (10-15 ml) în 150-200 ml apă. Se agită înainte de preparare.
Se consumă 1-3 ori/zi, pe somacul gol, înainte de masă.
Se păstrează la frigider după deschidere.
Conţinut: 473 ml
Pentru efecte optime, folosiţi Concentrat Herbal Aloe Vera împreună cu Formula 1, Formula 2 şi Activator Celular.

Conţinut 473 ml
Producător Herbalife

Scrie propria ta opinie despre produs

Doar persoanele înregistrate pot scrie evaluări. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Înapoi sus