Collagen SKIN Booster - Căpșuni și Lămâie

295,00 RON

Collagen Skin Booster este o băutură pentru înfrumusețare cu aromă revigorantă de căpșuni și lămâie. Conține peptide*** de colagen de înaltă calitate numite Verisol®*** P, care sunt dovedite științific că îmbunătățesc elasticitatea pielii și reduc ridurile din jurul ochilor după patru săptămâni.

Disponibilitate: în stoc
SKU
076K

Collagen Skin Booster este un supliment pentru înfrumusețare care conține Verisol®*** P, dovedit științific că îmbunătățește elasticitatea pielii și reduce ridurile din jurul ochilor după 4 săptămâni.

Bea suficientă apă. Adoptă o dietă echilibrată. Hidratează-ți pielea. Însă atunci când vorbim despre o piele cu un aspect sănătos, este nevoie de o îngrijire atentă.

Cum ar fi să poți avea o piele cu aspect sănătos , folosind o băutură pentru înfrumusețare?

Încearcă Collagen Skin Booster! Este un supliment alimentar cu aromă de căpșuni și lămâie, ce poate fi integrat cu ușurință în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii. Collagen Skin Booster conține peptide de colagen de înaltă calitate numite Verisol® P, care sunt dovedite științific că îmbunătățesc elasticitatea pielii și reduc ridurile din jurul ochilor după patru săptămâni de utilizare*.

Verisol®*** P reduce de asemenea semnele vizibile de celulită. Primele rezultate pot fi observate după trei luni de consum regulat.

Acest produs este bogat în vitamine și minerale cheie care sprijină sănătatea pielii, a părului și a unghiilor**.

BENEFICII CHEIE

  • Conține peptide bioactive de colagen***, numite Verisol®*** P
  • Verisol® P este dovedit științific că reduce ridurile din jurul ochilor și îmbunătățește elasticitatea pielii după 4 săptămâni.
  • Aromă revigorantă de căpșuni și lămâie
  • Bogat în Vitamina A, niacina, zincul, biotina și iodul contribuie la menținerea sănătății pielii.
  • Bogat în vitamina C care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii.
  • Bogat în vitamina E care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Zincul, seleniul și biotina contribuie la menținerea sănătății părului.
  • Zincul și seleniul contribuie la menținerea sănătății unghiilor.
  • Fără gluten
  • Potrivit pentru vegetarieni

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Amestecă 1 măsură (5.7 g) de pudră cu 250 ml de apă. Savurează o dată pe zi în timpul unei mese. Utilizează acest produs în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos.

 

* Rezultatele vizibile pentru ridurile din jurul ochilor și elasticitatea pielii după 4 săptămâni
** Biotina, iodul, vitamina A și zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. Biotina, seleniul și zincul contribuie la menținerea sănătății părului. Seleniul și zincul contribuie la menținerea sănătății unghiilor.
*** Verisol® și peptidele bioactive de colagen sunt marcă înregistrată Gelita AG.