Chipsuri Proteice - Aromă de Barbecue (10 porții)

98,00 RON

Savurează noile noastre Chipsuri Proteice cu aromă de barbecue, cu gust ușor picant și aromă ușoară de fum. Sunt un răsfăț delicios și nutritiv, cu 11 g de proteine vegetale per porție și cu 50% mai puțină grăsime, comparativ cu chipsurile din cartofi prăjiți.

Disponibilitate: în stoc
SKU
141K

Chipsurile proteice cu aromă de barbecue sunt perfecte pentru atunci când ești pe drum și reprezintă o modalitate minunată de a-ți menține obiectivele nutriționale.

Schimbă modul în care privești gustările și răsfață-ți papilele gustative cu gustul ușor picant și aroma ușoară de fum a Chipsurilor noastre proteice ​​cu aromă de barbecue.

Sunt un răsfăț delicios și nutritiv cu 11 g de proteine per porție și cu 50% mai puțină grăsime, comparativ cu chipsurile din cartofi prăjiți și nu sunt prăjite. Procesul de preparare le permite însă, să rămână crocante și gustoase, ajutându-te astfel să-ți atingi necesarul zilnic de proteine.

Răsfață-te fără să abandonezi obiectivele nutriționale, indiferent unde te afli.

BENEFICII CHEIE

  • 50% mai puțină grăsime, comparativ cu chipsurile din cartofi prăjiți
  • Fără a fi prăjite
  • 11 g de proteine per porție
  • Potrivite pentru vegani
  • Fără gluten
  • Cu proteine din mazăre

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Acest produs reprezintă o gustare sănătoasă ce poate fi consumată în orice moment al zilei. O soluție ideală pentru cei care doresc să-și controleze greutatea corporală și caută o alternativă mai sănătoasă pentru gustările din timpul zilei.