Active Mind Complex

217,00 RON
Active Mind Complex conține un complex de vitamine B și vitamina C, dovedit că sprijină funcția psihologică normală, performanța mentală și funcționarea sistemului nervos*.
Disponibilitate: în stoc
SKU
243K

Pentru a arăta și a te simți excelent, corpul tău are nevoie de un amestec complex de nutrienți, iar același lucru este valabil și pentru creierul tău. Cu toate acestea, o dietă nesănătoasă poate duce la lipsa unor ingrediente unice de care creierul tău are nevoie pentru o bună funcționare, dintre care unele sunt dovedite științific că îmbunătățesc performanța mentală.

Active Mind Complex conține un complex de vitamine B și vitamina C, dovedit că sprijină funcția psihologică normală, performanța mentală și funcționarea sistemului nervos*.

Active Mind Complex conține, de asemenea, un extract natural de mentă cu proprietăți nootropice, care s-a dovedit științific că susține îmbunătățirea performanțelor cognitive și mentale, în special: capacitatea de concentrare, viteza de reacție și memoria de lucru, fără a perturba somnul de noapte(1-3).

Extractul de mentă utilizat în Active Mind Complex este obținut în mod natural și sustenabil.

Studiile efectuate la persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani au demonstrat că (1,2):

  1. Îmbunătățește viteza de reacție și ajută în procesul de luare a deciziilor, după doar 7 zile de consum
  2. Îmbunătățește și susține atenția după 30 de zile de consum

Studiile efectuate la persoane cu vârste cuprinse între 50 și 70 de ani au demonstrat că (3):

  1. Ameliorează memoria de lucru după 90 de zile de consum
  2. Procesul de adormire noaptea devine mai ușor și mai rapid după 90 de zile de consum

Îmbunătățește-ți performanța mentală și păstrează controlul asupra sarcinilor zilnice, chiar și în cele mai agitate zile. Active Mind Complex este formulat cu un ingredient din mentă patentat, ce oferă multe beneficii.

Cu un amestec de vitamine atent selectat precum acid folic, acid pantotenic și vitaminele C, B6 și B12, Active Mind Complex contribuie la menținerea sănătății psihice, a performanței mentale normale și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Ai grijă în fiecare zi de sănătatea ta psihică, cu Active Mind Complex - nutriție inteligentă pentru sănătatea creierului.

BENEFICII CHEIE

  • Dezvoltat cu un extract patentat de mentă, un ingredient dovedit științific care conține o combinație unică de polifenoli din surse naturale, inclusiv acid rozmarinic.
  • Conține acid folic și vitaminele C, B6 si B12 care contribuie la menținerea sănătății psihice
  • Conține acid pantotenic, ce ajută la menținerea performanței mentale normale
  • Vitaminele C, B6 si B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos
  • Potrivit pentru vegani
  • Fă­ră gluten

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Ia 2 capsule pe zi în timpul meselor. Utilizează acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.

 

Pentru mai multe detalii despre produs, accesează Mind-WellnessHub.Com.

 

* Active Mind Complex conține acid folic, vitamina C, B6 și B12 care contribuie la menținerea sănătății psihice. Conține, de asemenea, acid pantotenic pentru a susține performanța mentală normală. Vitaminele C, B6 și B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

Referințe:

1. (6) Falcone PH, Nieman KM, Tribby AC, Vogel RM, Joy JM, Moon JR, et al. The attention-enhancing effects of spearmint extract supplementation in healthy men and women: a randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel trial. Nutr Res. 2019;64:24-38.

2. (7) Falcone PH, Tribby AC, Vogel RM, Joy JM, Moon JR, Slayton CA, et al. Efficacy of a nootropic spearmint extract on reactive agility: a randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel trial. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):58.

3. (8) Herrlinger KA, Nieman KM, Sanoshy KD, Fonseca BA, Lasrado JA, Schild AL, et al. Spearmint Extract Improves Working Memory in Men and Women with Age-Associated Memory Impairment. J Altern Complement Med. 2018;24(1):37-47.