Informaţii clienţi
Search Site

Gabriela Lazăr, 50 ani, -14 Kg

În urmă cu 8 ani mă confruntam cu o constipaţie, care mă chinuia de 20 de ani, având scaun la 3-4 zile; de mic copil am avut o anemie cronică şi o lipsă acută de calciu care îmi afecta oasele şi mă alegeam frecvent cu fracturi, iar mai târziu au început dureri insuportabile de oase şi cârcei foarte puternici, mai ales noaptea. Aveam tensiunea foarte mică şi o creşteam doar cu cafea. De asemenea aveam probleme grave cu coloana, mobilitatea scăzând în fiecare an, iar uneori datul jos din pat era o adevărată aventură. Imunitatea mea era atât de scăzută încât răceam frecvent şi dura 1-2 luni până mă refăceam, aveam probleme hormonale şi în ultimii 3 ani luasem 14 kg în greutate pentru că mi se interzisese să fac sport datorită tuturor problemelor de sănătate.

Am întâlnit Herbalife într-o seară de Crăciun şi am ajuns la un tratament de faţă. Primul lucru pe care l-am remarcat a fost că demachiantul era delicat şi eficient, căci până atunci orice demachiant foloseam, indiferent cât era de scump, îmi provoca usturimi. Am făcut şi Evaluarea Wellness şi am conştientizat că nu mănânc sănătos, aşa că am luat decizia să respect 6 luni cu stricteţe ce-mi zice consultantul şi să încep un program de alimentaţie susţinut de suplimenţii Herbalife.

În prima săptămână am uitat să beau cafeaua şi am remarcat că nu am mai avut ameţeli de la tensiunea scăzută. De asemenea am observat că am scăpat de cârceii ce apăreau noaptea şi la înot. După 3 luni am început să am scaun zilnic. După 4,5 luni a fost prima dată în ultimii 10 ani când m-am dat jos din pat fără dureri de coloană, iar durerile de articulaţii au dispărut. În 6 luni am slăbit 14 kg şi de atunci mă menţin cu mare uşurinţă pentru că am ajuns la greutatea normală, mărimea la haine a scăzut de la 48 la 38, acum nu mai sunt nervoasă şi obosită, pot să merg pe tocuri, să merg cu bicicleta şi să fac sporturile care îmi plac atât de mult, dar pe care nu credeam că voi mai avea şansa să le mai practic vreodată. Pentru că am fost un copil bolnăvicios, acum simt că am renăscut şi mă simt chiar mai bine ca la 20 de ani şi pentru asta mulţumesc produselor Herbalife şi consultantului care a avut grijă de mine.

Ce vrei să faci mai departe?

 

Vârsta persoanei este vârsta actuală. Datele din această pagină sunt actualizate frecvent.

Înapoi sus