Informaţii clienţi
Search Site

Herbalife Formula 1 Express - Fructe de Pădure & Iaurt

Fi primul care evaluează acest produs

Herbalife Formula 1 Express - Fructe de Pădure & Iaurt este un baton nutritiv ce constituie o masă delicioasă şi sănătoasă cu o combinaţie excelentă de proteine, fibre şi substanţe hrănitoare esenţiale pentru un aport constant de energie. Ambalat separat, fiecare baton conţine proteine de înaltă calitate din lapte şi soia, antioxidanţi pentru protejarea sănătăţii, fibre şi plante aromate. Herbalife Formula 1 Express conţine vitamine şi minerale, inclusiv vitaminele din gama B, care au un rol important în susţinerea metabolismului normal al substanţelor nutritive.

Disponibilitate: Stoc epuizat

67,00 RON

Herbalife Formula 1 Express - Fructe de Pădure & Iaurt este un baton nutritiv ce constituie o masă delicioasă şi sănătoasă cu o combinaţie excelentă de proteine, fibre şi substanţe hrănitoare esenţiale pentru un aport constant de energie. Ambalat separat, fiecare baton conţine proteine de înaltă calitate din lapte şi soia, antioxidanţi pentru protejarea sănătăţii, fibre şi plante aromate. Herbalife Formula 1 Express conţine vitamine şi minerale, inclusiv vitaminele din gama B, care au un rol important în susţinerea metabolismului normal al substanţelor nutritive. Savuraţi acest baton în loc de mic dejun, prânz sau cină, pentru sănătatea dumneavoastră şi pentru un control eficient al greutăţii corporale. Are indice glicemic scăzut şi este potrivit pentru vegetarieni.

Cu batonul Formula 1 Express eşti liniştit, pentru că atunci când mănânci pe fugă poţi să îi oferi organismului o masă hrănitoare, cu aport caloric controlat.

  • Bogat în proteine: 13g per baton
  • Bogat în fibre: 8g per baton
  • Vitamine esenţiale şi minerale
  • O masă sănătoasă la îndemână, atunci când eşti pe fugă
  • Fără conservanţi artificiali
  • Poate fi consumat de vegetarieni
  • Aport caloric controlat: 207kcal per baton

Ideal pentru persoanele care sunt tot timpul pe fugă şi nu au timp să mănânce ŞI/SAU vor să slăbească, să se îngraşe sau să aibă o alimentaţie sănătoasă.
Se consumă: - 1 baton/zi, în loc de masă (pentru menţinere) - 2 batoane/zi, în loc de masă (pentru slăbire) - 3 batoane/zi, după fiecare masă (pentru îngrăşare)
Conţinut: 7 batoane
Pentru efecte optime, folosiţi Herbalife Formula 1 Express împreună cu Formula 2 şi Activator Celular. Notă: Formula 1 Express poate fi înlocuit oricând cu Shake-ul Formula 1.

Conţinut 392 grame, 7 batoane
Producător Herbalife
Aromă Batoane Formula 1 Express Fructe de Pădure & Iaurt

Scrie propria ta opinie despre produs

Doar persoanele înregistrate pot scrie evaluări. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Înapoi sus